I-See 論壇 » 吹水區 » 喂喂!!!有冇人係到丫!!一齊傾下計啦...

2007-6-7 09:14 AM 傑(w)
喂喂!!!有冇人係到丫!!一齊傾下計啦...

今日個肚有d唔舒服...無返到學...
有冇人係到同我一齊吹下水丫..
就悶死了

2007-6-7 09:16 AM 愛老公的牙慈
halo^^
我陪你啦^^"

2007-6-7 09:34 AM 傑(w)
呵呵~~~你今日唔洗返學咩~~多謝你陪我呢

2007-6-7 09:49 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 09:34 AM 發表
呵呵~~~你今日唔洗返學咩~~多謝你陪我呢 [/quote]
我冇番牙,,
屋企人5知嫁,,
so 1陣要走人了^^

2007-6-7 09:50 AM 楠`=]
我學校..今日放假

2007-6-7 09:55 AM h0h0`
我又黎]]*
哈哈〞

2007-6-7 10:09 AM 傑(w)
呵呵~~~真係架.其實今日我屋企都唔知我無返...
我打比學校話我係我阿哥咋=3=~~呵呵
你地中幾架

2007-6-7 10:10 AM 愛老公的牙慈
我中3,,你呢?

2007-6-7 10:14 AM 傑(w)
呵呵...我中6了,,,,好老-3-""~~~不過無心讀...成日請假的人

2007-6-7 10:17 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 10:14 AM 發表
呵呵...我中6了,,,,好老-3-""~~~不過無心讀...成日請假的人 [/quote]
哦,,5老啦,,
我男友都出黎做野lu :em03:

2007-6-7 10:18 AM 傑(w)
呵呵~~佢幾大架?@@~~都係係依度識架

2007-6-7 10:19 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 10:18 AM 發表
呵呵~~佢幾大架?@@~~都係係依度識架 [/quote]
5係o係依度識ga,,佢宜家18,,今年過埋生日就19喇 :em28:

2007-6-7 10:23 AM 傑(w)
@3@~~~真係架,你地一齊左幾耐丫~~
我之前d女朋友都有好多大過我=3=~~(幾個月到)

2007-6-7 10:24 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 10:23 AM 發表
@3@~~~真係架,你地一齊左幾耐丫~~
我之前d女朋友都有好多大過我=3=~~(幾個月到) [/quote]
我同佢差5多1個月昨,,
6.9就1個月哈XD"
少了,,,
你幾大?

2007-6-7 10:27 AM 傑(w)
呵呵~~第一個月通常都係最甜蜜ga~~~><~
我??18啦~~你呢?

2007-6-7 10:28 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 10:27 AM 發表
呵呵~~第一個月通常都係最甜蜜ga~~~><~
我??18啦~~你呢? [/quote]
我地5甜蜜嫁XD"
我差5多16咋

2007-6-7 10:30 AM 傑(w)
呵呵~~~傻啦~~~點會呢~~~拍拖唔甜蜜拍黎做咩~~~XD~!!
你住邊一頭架

2007-6-7 10:31 AM 愛老公的牙慈
[quote]原帖由 [i]傑(w)[/i] 於 2007-6-7 10:30 AM 發表
呵呵~~~傻啦~~~點會呢~~~拍拖唔甜蜜拍黎做咩~~~XD~!!
你住邊一頭架 [/quote]
我住大圍嫁,,你呢?
佢咁多女中意,,我驚 :em03:

2007-6-7 10:33 AM 愛老公的牙慈
你回得好慢牙^^"

2007-6-7 10:35 AM 傑(w)
呵呵=3=""因為人地睇緊野睇一陣先回架ma=3=""我都唔知你回左未
我住青衣架~~~好似大車直去大圍XD~~
做情人係要講個信字ga,唔係ga話大家都好辛苦

頁: [1] 2 3 4 5 6