I-See 論壇 » 吹水區 » 大家覺唔覺依家有好多野煩緊呀

2007-6-9 12:14 AM 露西亞人魚公主
大家覺唔覺依家有好多野煩緊呀

例如好似我咁-0-
其實本身我過d日子都係咁灰我真好傷心呀T^T自從左五年級下學期之後我覺得好灰呀..我呢班好似冇人理我咁T^T上學期既坐位勁正!之前坐得勁後,,加上我格離有個好搞笑既人近我格離D人都會撩我傾計,,所以上堂就有時笑下咁>33<跟住又同我格離D人嗌下交咁唉...幾鬼正呀
E+就...唉.....我E+坐得好近老師個台戈到搞到勁唔自在咁..仲要格離D人又唔理我加上佢地我格離全步都係男仔...本身有一個幾FD...我只不過日日係早上收功課既時候講一兩句野姐...仲要睇下戈陣時有冇機會講..但係連我唯一係格離既FD都要掉走埋T^T..搞到日日上堂都唔出sing又成日成個人呆左咁T^T除左小息啦...到左小息我就唔會好似係課室既時候咁嫁啦..因為有我個勁GOOD既FD呀MA xdd唔知點解只有我既知心朋友係佢面前係咁笑,就算無聊既野都笑到就黎笑死咁制-0-
我真係好想變番e前咁呀
其實呢個係其中一件事黎嫁
仲有好多野煩緊嫁我=0=

死.....好似打
左好多字咁-0-

2007-6-9 12:19 AM cmilk5240
我宜家最煩就係考試la..

唔好咁灰..
話唔定遲D會好轉呢..

第1111111111111111

2007-6-9 02:10 PM YING=]
好覺呀 =]

UM HAPPY ..

2007-6-10 03:46 PM rainietse
我仲慘,,冇fd,,電腦又壞左,,依家o係圖書館!!~=.="~

2007-6-10 05:19 PM loveiris830
宜家就為緊一件關於友情既野而煩緊..........

2007-6-19 07:48 PM loveiris830
都幾覺架.............

2007-6-21 06:18 AM 熊打令:D
我好覺得的說=v=''

學校又有-vvvvv-''

朋友的又有...

仲有好多的說= =''

好想死死死死死死呀>口<

2007-6-22 09:32 AM ilovebo
我考完試- 冇野煩* * 煩入到咩科啦可能* * ! =]

但如果好煩GE野,, 你覺得佢煩* 就會更煩* * RELAX吧-  ! =]

2007-6-22 03:07 PM aR-yAn
考完試吾知點解好似仲有好多野煩甘-v-''
甘你就試下聽書-v= 自己識FD

2007-6-22 04:38 PM aHSky:P`
[color=LimeGreen][b][u]覺 也 覺 也 `很 覺 的 說 `XD

番 學 要 煩 `

朋 友 又 有 野 要 煩 `

而 家 連 FAM!LY 都 有 也 t3t`

HELP :([/b][/u][/color]

2007-6-23 08:32 PM 愛嬌之人
ok啦
考完試
但係重要搞我果班比賽d野
鬼叫我係班會主席

2007-6-29 08:31 PM 倩喵
我依家煩緊會考...唉..
都唔算好多..一樣野ja..

2007-6-29 09:50 PM 馬主之家會長
好覺呀..好似好多事要做

2007-7-3 11:19 PM 嘿嘿嘿嘿.
講真我真係無咩野煩架喎...
日日都好輕鬆咁去玩...

2007-7-26 03:04 AM lilyandlily
ya.......many ar
school
family
fd
$$
..................
so many

頁: [1]