I-See 論壇 » 頭像評評站 » Water me . ..

2007-6-10 11:48 AM RAIKE
Water me . ..

仲未搞掂 GEOG -0-
唔想溫

要搵書做長閱 -,-

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-6-10 11:52 AM 編輯 [/i]]

2007-6-10 11:51 AM ttsee
[color=#240000]你個男人整粉紅整得咁靚
ban1 美化柔和o的更好 人擺左少少會好d
ban2 美化可以更好 下巴 blur blur 佢
icon 很好 ban3 字型字色麻麻[/color]

2007-6-10 11:56 AM
小山=]
好似有小小冇左肩膀的feel..
yuya的..bg幾match人=]
圖質...原圖太過份了-0-
玉木兄的好正.字不太match

2007-6-10 12:06 PM 牙盈''
WATER ME是什麼意思
要找人來滋潤你嗎 XD   要誰來滋潤你呀 XDDDDDD

好粉紅呀真係
1st 色襯  美化幾好
2nd 還是圖質問題  美化已經不錯啦  但我覺得人色跟BG還是不太襯
玉木仔的不評 XD    因為點睇玉木都係最靚 =3=

我好耐都冇評野 =V=     哈哈 多謝你呀 :)

2007-6-10 12:19 PM RAIKE
謝謝 3 位

[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-6-10 11:51 AM 發表
你個男人整粉紅整得咁靚
ban1 美化柔和o的更好 人擺左少少會好d
ban2 美化可以更好 下巴 blur blur 佢
icon 很好 ban3 字型字色麻麻 [/quote]
第一句睇到我汗顏到依家

[quote]原帖由 [i]戎[/i] 於 2007-6-10 11:56 AM 發表
小山=]
好似有小小冇左肩膀的feel..
yuya的..bg幾match人=]
圖質...原圖太過份了-0-
玉木兄的好正.字不太match [/quote]
.. 我在等大圖 ~0~

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-6-10 12:06 PM 發表
WATER ME是什麼意思
要找人來滋潤你嗎 XD   要誰來滋潤你呀 XDDDDDD

好粉紅呀真係
1st 色襯  美化幾好
2nd 還是圖質問題  美化已經不錯啦  但我覺得人色跟BG還是不太襯
玉木仔的不評 XD    因為點睇玉木都 ... [/quote]
我要小山舞台劇本場刊滋潤我∼ 考完試就應該到手
而且WATER ME 太好聽∼

玉木的是健康 -,- 幫助你的眼睛

2007-6-10 01:13 PM cherrie-v-
mei fa Ok `-]
BG I liked it`-)
Pink Man >3<;
support`

2007-6-10 06:55 PM 蒙妮卡x]`
1 - 美化很讚 *V* BG 很好看
2 - 美化可以更好 -V- 不過已經很厲害的了 XD
3 . 4 - 色很好看 :] 哈玉木生 表情好可愛 XD

SUP

2007-6-10 11:16 PM iamBONNIE
清洗我
謝謝你的手BAN:D

美化很好
BG夠soft-_-色很好

2007-6-11 10:31 AM hirochan
小山的美化比較滑...
手的我諗可以更滑..不過原圖真係...ORZ--,--
玉木的好正...DES等都很可愛...

頁: [1]
查看完整版本: Water me . ..