I-See 論壇 » 會員自貼區 » 錯錯錯 有錯就要錯 依度個個都係

2007-6-10 08:25 PM Oo靈`-子
錯錯錯 有錯就要錯 依度個個都係

不要[color=#ff0000]懷疑[/color],不要[color=#0012ff]猜測[/color],我就是[b][color=#b600ff]小零[/color][/b]

[color=#910000]又係果句,,,吾識我既,通通同我滾入泥,我要個個都識[/color]

[color=#b600ff]識我既,,HEHE  你地識做啦[/color]
[b][color=#ff00c8]好耐無泥啦  好似過左0.5個世紀     又要EXAM了   死神要接我啦

快快同我默禱一秒[/color][/b],,,[b][color=#00ff2d]1秒已很足夠了[/color][/b]

[color=#090000][b]在 遙 遠 的 昔 日 從 天 空 中 落 下 的
大 衛 的 劍   把 這 世 界 斬 裂 了
就 連 那 令 天 使 微 笑 的 場 所
都 碎 成 碎 片   已 不 能 從 這 裡 看 見 了

人 永 遠 沈 睡 在 黑 闇 之 中
如 果 只 能 觸 碰 著 夢
至 少   至 少   要 把 那 一 點 點 的 愛
在 心 中 收 藏 和 你 一 起 出 發
遙 遠 的   遙 遠 的   尋 找 那 像 是 誘 惑 的 天 國
即 使 那 是 像 幻 象 的 都 市 會 消 失 不 見
也 好
No No No Don't Cry

背 叛 之 後   淚 痕 刻 上 臉 上 了
安 穩 的 日 子   變 成 了 粉 碎 的 落 花
那 悲 哀 的 命 運 的 重 複 著 的 歌
孤 獨 的 罪 人 在 自 找 彷 徨

人 在 失 去 了 靈 魂 後
只 能 傾 聽 土 堆 間 的 鎮 魂 歌
再 一 次   再 一 次 為 了 不 變 的 愛
甚 麼 也 不 用 說   我 擁 抱 你 吧
遙 遠 的   遙 遠 的   如 海 市 蜃 樓 的 天 國
好 不 容 易 才 走 到 這 最 後 的 風 中
所 以
No No No Don't Cry

至 少   至 少   要 把 那 一 點 點 的 愛
在 心 中 收 藏 和 你 一 起 出 發
遙 遠 的   遙 遠 的   尋 找 那 像 是 誘 惑 的 天 國
即 使 那 是 像 幻 象 的 都 市 會 消 失 不 見
也 好
No No No Don't Cry[/b][/color]

[size=3][color=#1b00ff]就算是路過的,,也給我一個CM吧[/color]!![/size]不是的話   本人 [color=#ff009a] 真的不再POST的[/color]]]

[[i] 本帖最後由 BabE_{零} 於 2007-6-10 08:31 PM 編輯 [/i]]

2007-6-10 08:38 PM 熊打令:D
我要做第一哇~~~~~~~~~~~~~
你改了名- -''
對嘛?

2007-6-10 08:39 PM v仔
路過@@見到個靚女@@"

2007-6-10 08:40 PM 熊打令:D
= =''
估唔到你扮緊邊個(第一幅的

2007-6-10 08:46 PM -1卷廁紙;]
[color=Orange][u][b]

1.
1秒過左喇xd`
be fds, haha ^3^

supp0rt=)*`
美女xd,[/b][/u][/color]

2007-6-10 08:49 PM Lacuna
令女; >
  supp`

2007-6-10 10:04 PM 天_照
令女~~
做咩個post沈入第二版架\口/!

2007-6-10 10:12 PM 自戀美女
我想識小吉- -"

2007-6-10 10:23 PM KekE`
整左D陰落黎令女左~~

2007-6-10 10:45 PM iambabe:D
[u][b][color=Black]SUP梨哇"

令女[/color][/b][/u]

2007-6-10 10:48 PM Ling1004
十卜,..
十卜

2007-6-10 10:54 PM 楨.
令女哇!`*V*

2007-6-11 03:03 AM SAIW!NG`XD
[b][size=5][color=#00ff00][align=right]
hahahaa.. 我知你係邊個xd
[/align][/color][/size][/b]

2007-6-11 04:42 AM Kan勤
幾靚啊,,十卜"

2007-6-11 12:51 PM 下?
默哀左喇 xd;
supp0rt. 我唔識你`

2007-6-11 12:52 PM lllliiinnng`;]
係50歲嫁喻-0--

睇唔出a_a

2007-6-11 09:53 PM Oo靈`-子
[quote]原帖由 [i]koalabear0411[/i] 於 2007-6-10 08:38 PM 發表
我要做第一哇~~~~~~~~~~~~~
你改了名- -''
對嘛? [/quote]
係吖

我地好耐沒見了

仲記得我,,好野!=\/=

[[i] 本帖最後由 BabE_{零} 於 2007-6-11 09:58 PM 編輯 [/i]]

2007-6-11 09:56 PM Oo靈`-子
[quote]原帖由 [i]廁紙.\/.[/i] 於 2007-6-10 08:46 PM 發表

1.
1秒過左喇xd`
be fds, haha ^3^

supp0rt=)*`
美女xd, [/quote]
小妹真係好感謝你喔!!吾怪得金日好似考得幾順利咁

啜....-3-
[quote]原帖由 [i]囧rz..[/i] 於 2007-6-10 08:39 PM 發表
路過@@見到個靚女@@" [/quote]
路過見到個醜女?! 對耶  我就是醜女

2007-6-11 09:57 PM 誠shing=]
我黎十卜你

開針嗎:em28:

有咩表示先

2007-6-11 09:58 PM Oo靈`-子
[quote]原帖由 [i]天_照[/i] 於 2007-6-10 10:04 PM 發表
令女~~
做咩個post沈入第二版架\口/! [/quote]
好多謝你幫我推上泥啊

哭泣,,,,,
[quote]原帖由 [i].3.[/i] 於 2007-6-10 08:49 PM 發表
令女; >
  supp` [/quote]
*0* 其實,,,,,我不是什麼令女喔

不過,,,,很thx你的supp^^

頁: [1] 2