I-See 論壇 » 網上小遊戲 » 弓箭大師 一共有30關

2007-6-13 06:46 PM
弓箭大師 一共有30關

弓箭大師 一共有30關 武器可以不斷更新

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

一共有30關 武器可以不斷更新

還可以買兵  一開始是建議先買步兵跟弓手 會比較快過前面的關卡

不過相對賺的錢也比較少 就比較不能買新武器

武器是先建議買火箭跟炸彈箭 拆城堡跟殺人都好用

不過冰箭也有緩人的效果 遊戲方式又是用滑鼠拖曳拉弓調角度瞄準

拉弓的遠近會影響射速與力道  非常好殺時間 而且遊戲會自動紀錄

2007-6-13 06:48 PM 海王藍
[align=center][color=#120000]Laod了好耐

唔係好唔好玩呢?[/color][/align]

2007-6-24 12:43 PM 浩=D
等好耐wo..........唔識玩tim

2007-7-25 07:57 PM 乂CraZY乂小彥
我玩到wo  幾好幾好

2007-7-25 08:57 PM 狂妄症發動.3.
唔係好識玩呀...唔明白

2007-7-26 07:04 PM ☆斑點仔♂
玩過了!!!!!!!!不過都幾好玩!!!!

2007-8-7 12:56 PM pnluk320
有冇得儲存架???

2007-8-7 02:15 PM 怒WAI怒
[quote]原帖由 [i]fkypeter[/i] 於 2007-6-24 12:33 PM 發表
樓望這個遊戲讚啊~版主+分^.^ [/quote]

好  等我玩下先

2007-8-7 02:15 PM 怒WAI怒
[quote]原帖由 [i]fkypeter[/i] 於 2007-6-24 12:33 PM 發表
樓望這個遊戲讚啊~版主+分^.^ [/quote]
見個呢隻game 幾千次啦

頁: [1]
查看完整版本: 弓箭大師 一共有30關