I-See 論壇 » 頭像評評站 » gif biddddddddddddd;;;;;;;;;;

2007-6-16 12:19 PM
gif biddddddddddddd;;;;;;;;;;

[color=#000000]同 m i y a k i   b i d 呢 -0-
而 家 先 整 左 一 個 嘔 拍 品 . ..
幾 時 整 多 幾 個 呀

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請 幫 一 幫 我

K T   b a n n e r . 是 送 人 的 呢 . 呵
d s 好 怪 -0- 郁 得 好 好 好 怪
字 唔 m a t c h       美 化 差       仲 之 失 敗

m a s a m i   b a n n e r 是 拍 品 之 一
圖 質 冇 甘 差 了 -0- 因 為 加 左 d   b h .. 呵
都 係 郁 得 好 怪       字 加 得 好 怪
d s 都 好 怪       都 是 失 敗[/color]

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-6-16 12:21 PM 編輯 [/i]]

2007-6-16 12:23 PM 小霞.
我覺得KAt-kUn
那個好美
好特別

上面那個
好似動得怪怪的說
同埋比較花*v*

唔知會唔會有小春既拍品呢*v*

2007-6-16 01:42 PM RIRIKY
兩個 DES 都是勁正呢 ..
MASAMI 的美化 feel 很好 .. 但我覺得字好像不太襯 ..
KAT-TUN 的旭得超正 ..

吾知可吾可以加個 ERIKA  TODA 既拍品呢?

2007-6-16 02:15 PM 蒙妮卡x]`
嘩 DEVIL 開拍一定 SUP *V*
好喜你 D 新風 XD

MASAMI 果個除左字之外都好好呀
KT 果個郁得好正 XD 花左少少
圖質我覺得都還可以丫 *V*
又唔係話真係滑一滑先靚既 .

SUP :]

2007-6-16 04:00 PM
[color=#000000]c h a i l z :
哈 哈 , 有 喜 的 圖 一 定 會 有 =] 而 家 好 討 厭 右 下 的 b h =-=

r i r i k y :
都 是 一 樣 啦 . 圖 合 心 水 就 整       m a s a m i 圖 質 好 罷 了

m o n i c a :
先 謝 你 的 s u p .. m a s a m i 冇 字 可 以 襯 . . 字 庫 缺 字[/color]

2007-6-16 05:16 PM iamBONNIE
個DES幾有趣
d色都幾得意
MASAMI果個字型唔太MH

2007-6-16 06:59 PM :D`
第一個靚d
第二個可以郁得慢d
有style
sup:)

2007-6-16 10:06 PM 冷面笑像
1...可否教教我,怎樣整到gift閃得整慢啊...design不錯....美化都好..
2...gift得啊...不用加太多框住人.....美化得

2007-6-16 11:32 PM
[color=#000000]:D
郁 得 慢 d 會 有 小 小 慢 =]

婆 婆 ::
你 是 用 g i f 是 係 I R 的 !?[/color]

頁: [1]
查看完整版本: gif biddddddddddddd;;;;;;;;;;