I-See 論壇 » 心理測驗區 » 你係咪自戀狂?

2007-6-17 03:20 PM h0ney;)
你係咪自戀狂?

如果有一面魔鏡,可以照到你個樣靚d o既話,你估呢面魔鏡會係乜野形狀o既呢?

a. 圓形鏡
b. 三角形鏡
c. 橢圓形鏡

a:
自戀度 30%
你覺得自己只不過係一個平凡人,所以平日o既你都唔係太自
戀,但當有人稱讚你o既時候,你都會得意忘形,令人覺得你好
自戀。

b:
自戀度 0%
你完全冇自戀傾向,不過你有強烈o既自卑感,非常在意自己
o既缺點,覺得自己做乜都唔得,其實你並唔係如你想像咁差,
俾d 信心自己la!

c:
自戀度 100%
你係個超級自戀狂,覺得自己無論外表、內在都無懈可擊,平
時會對住面鏡成粒幾鐘擺pose,完全沉醉o係自己o既世界裡面

2007-6-17 03:23 PM 岑sum;D
我係a:
自戀度 30%
自戀。

2007-6-17 03:29 PM peter1212313
點解會咁講ar~~~~

2007-6-17 03:46 PM SWEETJANICE
自戀度 30%
自戀。

2007-6-17 04:01 PM 海王藍
丫....

我係C丫..

慘慘

2007-6-17 04:03 PM ★癲小敏﹏
我係A
a:
自戀度 30%
自戀。

2007-6-17 04:16 PM 不需要:)
a:
自戀度 30%
自戀。

30%有咁多?!
但都好過100%==

2007-6-17 04:17 PM 下?
a:
自戀度 30%
自戀。
我諗我得5% - -

2007-6-17 04:20 PM MR.亨利
a
有30% 呵
我最多15%

2007-6-17 10:00 PM Hassle
回復 #1 christine_lit 的帖子

a:
自戀度 30%
自戀。

OK la~*^^

2007-6-18 05:17 PM k_Dolphin
c:
自戀度 100%
你係個超級自戀狂,覺得自己無論外表、內在都無懈可擊,平
時會對住面鏡成粒幾鐘擺pose,完全沉醉o係自己o既世界裡面

我係超級自戀狂?!

頁: [1]
查看完整版本: 你係咪自戀狂?