I-See 論壇 » 笑話區 » 專家統計 , 有80% 正常人唔知道以下事物 !

2007-6-21 08:43 PM candykik
專家統計 , 有80% 正常人唔知道以下事物 !

◎蝦的心臟在頭部 .

◎豬無法看到天空 .

◎老鼠和馬不能嘔吐 .

◎貓的尿液是夜光的 .

◎世界上有 50% 的人從來沒有接聽過電話 .

◎ 你睡覺的時候 , 不知不覺中會吃入 70多種蚤虫 .

◎你永遠不可能用你的舌頭舔到你的手肘 .

◎ Sixth Sick Sheik's Sixth Sheep's Sick 是英文中最難以發言的一 個句子 .

◎打噴嚏若過於強勁, 會導致胸腔破裂 .

◎如果你打電話超過一個小時, 耳朵裡的耳垢會增加 7倍.

◎打火機比火柴更早發明出來 .

◎你的心臟可以產生把血液噴出三十尺高的壓力 .

最後一個 ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

◎根據統計, 有 90% 的"低能友"未睇完呢篇妙事 , 已經試圖用自己的舌頭舔自己的手肘 !

唔准講大話 , 你有冇先?????

2007-6-21 08:53 PM 平凡的我
我之前睇過.....所以我冇用自己的舌頭舔自己的手肘 ........哈哈......

2007-6-21 08:56 PM 巴黎之冬
係牙,,,我要睇下得唔得用舌頭舔到手肘
真係唔得-口-'

2007-6-21 08:59 PM 丫詩`
[color=Black][align=center][u]哈 哈 哈 ...
我 有 =][/u][/align][/color]

2007-6-21 11:32 PM ◇細細粒*
我真系有牙,,,
我做左低能友,,,T^T

2007-6-22 05:08 AM victorialamlam
yes ....
i did "..
i'm like a idiot"..
hahahahahahahahahahahahahahaha"...
FUNNY

2007-6-22 03:48 PM blueair
ha ha me too

2007-6-22 05:56 PM yungyuen
我真系有牙,,,
我做左低能友,,,T^T ..=.=

2007-6-22 06:09 PM cc1630
哈哈,我唔係個d"低能友"!!

頁: [1]