I-See 論壇 » 頭像拍賣區 » 頭像收買區 » 唔收唔得.謝.

2007-6-21 11:24 PM
唔收唔得.謝.

[box=#FFFFFF][b][color=Black]星 - 中 島 美 嘉 . M i k a   N a k a s h i m a
    山 下 智 久 . Y a m a s h it a   T o m o h i s a
    長 澤 正 美 . M a s a m i   N a g a s a w a ( 只 收 同 山 一 齊 的 )
名 - 戎 . D e v i l
圖 - 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 ( m i k a )
    山 P 的 係 下 面 =]
價 - b a n n e r ( 0 - 5 0 0 0 )
    i c o n ( 1 0 0 . 好 的 會 加 )
    h e a d ( 0 - 2 0 0 0 )[/color][/b][/box]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-6-21 11:27 PM 編輯 [/i]]

2007-6-22 01:23 PM Ka.cathy
又係我牙 ..
我之前整左係你個 OLD POST 度 ..
依家 POST 番過 LI 度 ...

2007-6-24 06:52 PM
feel小小怪..
sor..不收/
但謝=]

2007-6-24 08:56 PM v仔.
死圖了..弄1弄可以嗎?
one icon here
wish you like!^^

[[i] 本帖最後由 SIU_V 於 2007-6-24 09:12 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: 唔收唔得.謝.