I-See 論壇 » 皮膚保養區 » 令暗瘡同印淡色﹐皮膚變白既方法!

2007-6-22 12:01 PM archujai
令暗瘡同印淡色﹐皮膚變白既方法!

前排開始成日開車又夜訓﹐搞到塊面黑左又多左D暗瘡。。。
頭先岩 岩沖完涼得閒咪試下將珍珠粉加水搽0係塊面度囉。。。
之後半個鐘後先至用凍水洗乾淨。。。
好難洗乾淨﹐但係洗完之後塊面真係白左!!D暗瘡同暗瘡印都淡色左!!
所以大家想試既話都係試10至20分鐘好喇。。。如果唔係好難洗得乾淨。。。

2007-6-22 12:12 PM kaRh0Ney
[color=#2d0000][align=center]哦.thz你牙.
試下先.[/align][/color]

2007-6-22 11:55 PM -CL0k
珍珠粉係邊到買嫁??!

2007-6-24 01:02 AM 威風琳琳:D
really??
let's me try~~
thx for sharing0w0'''

2007-6-25 01:30 AM rainnycat
my sitastion is the same as u, can u tell me where can i buy it? thx a lot!!!

2007-6-25 02:18 PM *aR糖*
我試過啦!!!又真係好左少少既!!!!^^"
用爽身粉都ok嫁,唔一定用珍珠粉!!!@@"
都係好好嫁!!!!

2007-6-25 05:53 PM 露琪亞
珍珠粉邊到有得買?_?

2007-6-25 09:04 PM 小彤^W^
珍珠粉係邊到買 ???

2007-6-25 09:25 PM kwanhtk
[quote]原帖由 [i]S!UTUNG`[/i] 於 2007-6-25 09:04 PM 發表
珍珠粉係邊到買 ??? [/quote]

嗯嗯  我都想知  . . .

2007-7-5 07:17 PM 假人
會唔會好貴嫁?
同埋邊到有得買?

2007-7-5 07:34 PM anson33445354
用幾多珍珠粉架,,,
+幾多水架???

2007-7-16 12:56 AM 駿〞
珍 珠 粉 好 平  GE~~冇 記 錯 10 ~ 30 一 包 好 似 150G  不 過 要 SEE 下 係 咩 品 牌

係 D 藥 房 有 得 BUY  不 過 最 好 去 D 專 SELL 海 南 特 產 GE 鋪 BUY ~~

頁: [1]