I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 想比人打ga亞sir

2007-6-23 06:04 PM seed12345
想比人打ga亞sir

你地可能奇怪我點解咁廣,其實係咁ga,我地有個數學亞sir,佢好濺,佢有一次罰咗全班留堂,本來就無咩ga,只係留一個鐘,不過佢嚴唔夠好玩,就將d風扇同冷氣色哂,之後成班開始發火,有一個好勇ga同學叉佢老豆老母,之後個同學好勇咁衝出去,亞sir佢就守住個門口,之後又有一個好暴燥ga同學立撜車佢,你話呢d亞sir係唔係想打?最精彩ga係我,因為我趁佢地炒大獲個時偷走咗

2007-6-23 06:29 PM 『峰』
好..假=.=我唔係好信lo,你邊間中學=.=??叉d呀sir miss我地班個個都會咁做(我地班來說,呢d叫少料)

2007-6-23 07:58 PM seed12345
[quote]原帖由 [i]soong[/i] 於 2007-6-23 06:29 PM 發表
好..假=.=我唔係好信lo,你邊間中學=.=??叉d呀sir miss我地班個個都會咁做(我地班來說,呢d叫少料) [/quote]
九龍工業學校,係真ga,因為佢好蝦d

2007-6-24 05:12 PM Tigris`翼仔:
講真…好無聊…
家下D Miss阿Sir
差唔多個個都教書都教到精神有問題
對住佢地有時真係幾燥
不過如果同佢地打
實在太失身份喇
而且佢地係老師
話小過就小過
為出口氣而搞成咁
唔值

2007-7-1 09:19 PM 艾笠翠思+
咩學校黎架,,
你好勁ar^^偷走=口=
我學校d亞sir同miss都好好人架!
好似朋友咁,
得閒就傾下計..
講下笑!
講粗口會叫你唔好講
eg"喂,你講咩下?唔好再講啦"
不過都有d唔好既老師既
日日搵學生出氣..
不過我會笑佢地白痴*
有一次被佢罰我企出去思過=口=
之後發覺老師都係人黎既"
壓力太大都受唔住.

be happy