I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 男孩以什麼標準選女友呢?[女生注意喲-]

2007-6-25 09:06 PM ai_ni
男孩以什麼標準選女友呢?[女生注意喲-]

[box=#FFCCCC][u]男孩都1定選美女做女友嗎?[/u][/box]

2007-6-25 09:40 PM assassin
我諗唔會的... :p 內在比外在更為重要...

2007-6-25 10:19 PM 孫悟天
[quote]原帖由 [i]ai_ni[/i] 於 2007-6-25 09:06 PM 發表
男孩都1定選美女做女友嗎? [/quote]
我可以話比你知..一定係..哈哈

2007-6-25 10:29 PM [[金]][[毛]]
唔一定嫁
        就好似我咁
           我中意既唔一定令女嫁

2007-6-26 10:35 PM ai_ni
[quote]原帖由 [i]berserker[/i] 於 2007-6-25 09:40 PM 發表
我諗唔會的... :p 內在比外在更為重要... [/quote]

[box=#FFCCCC][u]有道理-

計我話-內外都同樣重要-[/u][/box]

2007-6-26 10:36 PM ai_ni
[quote]原帖由 [i]孫悟天[/i] 於 2007-6-25 10:19 PM 發表

我可以話比你知..一定係..哈哈 [/quote]

[box=#CCFFFF][u]而家女多男少喎-如果男仔係要令女先鍾意-咪好多都冇女友-[/u][/box]

2007-6-26 10:38 PM ai_ni
[quote]原帖由 [i][[金]][[毛]][/i] 於 2007-6-25 10:29 PM 發表
唔一定嫁
        就好似我咁
           我中意既唔一定令女嫁 [/quote]

[box=#FFFF99][u]阿媽話令仔o既女朋友通常唔係令女-

你唔鍾意令女-係咪即係令仔呢-[/u][/box]

2007-7-8 11:27 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]唔係既.__. 有 d 人可能真係講 feel ._.
愛情好奇妙嫁, 好難 explain`[/color]

2007-7-10 10:50 PM ai_ni
[quote]原帖由 [i]蝶`[/i] 於 2007-7-8 11:27 PM 發表
唔係既.__. 有 d 人可能真係講 feel ._.
愛情好奇妙嫁, 好難 explain` [/quote]

講得岩丫-

我成日都諗以前點解會鍾意呢D人之類O既野-

2007-7-14 06:47 PM 琪``
[u][color=Blue]女仔-V-`
我覺得最緊要有FEEL..
就算幾令女都好..
你吾岩KEY都冇用..[/color][/u]

2007-7-17 10:12 AM 小白..xP
[size=4][color=#ff002d]我而加條仔..
佢鐘意我係因為同我多野傾
就算我識左佢就幾日
已經好多話題
我睇個佢電話
見到一個令女(真係好令女的)
問佢邊個黎啦
佢話係佢前度女友
我問佢點解要散
佢話冇話題...
佢其他散既都係因為悶...冇話題
所以我覺得...
女仔不一定要令...
但係要傾得埋..
要岩key=]"
發表完畢
謝/\/\"[/color][/size]

2007-7-24 03:03 AM 嘿嘿嘿嘿.
可愛-漂亮...
一定要是可愛-漂亮才喜歡嗎?!

2007-8-1 07:37 PM 呠呠`!
[color=Green][u][b]男仔咪又係不外乎要D樣靚身材正..[/b][/u][/color]

2007-11-18 07:38 AM W.
我覺得男仔喜歡可愛,漂亮的女孩 ...

呢個就係現實~

2008-2-9 09:58 PM ☆小婷★
男仔通常都係因為你靚or你身材正好,
女仔識男仔唔知點樣先知佢係真心嫁~

2008-2-19 06:43 PM orzz
最緊要有feel
次要可愛,抵鍚的

頁: [1]