I-See 論壇 » 日本動畫板 » 魔界女王候補生

2007-6-27 02:55 PM cHiNg:]
魔界女王候補生

我好中2芭莉娜..';好kawaii.';
but好多人中2桑高娜多d'.'.

2007-6-27 03:10 PM 小LA
我都中2 桑高娜多D WO``

咁你又中2邊個男主角?!!

2007-6-27 03:21 PM -★`癲小詠×°
胡爾我最愛xdd

2007-6-27 08:29 PM Hassle
回復 #1 cHiNg:] 的帖子

皮亞爾 & 胡爾 ge fans ~

2007-6-29 02:03 AM realrepap
皮亞爾 & 胡爾XDD
吸引爆*哈哈哈

2007-6-29 03:22 PM 杯子
芭莉娜信皮亞爾都唔信桑高娜,
太過份啦>.<

2007-6-29 04:22 PM samanyan
我中意桑高娜同皮亞爾啊*V*

2007-6-30 02:06 PM
香草啦(芭莉娜)..
其實我中意香草黑暗女王裝..好帥XD
好多人都吾中意香草吾信巧克莉(桑高娜)
但又有冇人知道香草知道自己牙媽對別人嘰期望高過自己
寧願見巧克莉都吾見自己嘰感受系幾咁難受,,
SO我支持香草XDD

2007-6-30 04:02 PM 流浪汗
洛奇羅賓&狄古&桑高娜...好搞gag-v-''

2007-6-30 04:02 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]桑高娜ushush xD[/color]

2007-6-30 04:35 PM Ying
我中2桑高娜啦
佢好有活力呀

2007-6-30 09:39 PM loveyou828623
我中2皮亞爾~
佢靚仔d~
又有惡魔feel
靚爆仔~

2007-7-1 04:01 PM 瀧「廢柴精劍
記憶中在tvb有播`
睇左1集`
桑幾得意`中意佢性格

2007-7-1 04:07 PM ying._.
桑高娜 - 狄古 - 羅賓 - 蘚里 =vvv=
真係夠gag xdd

2007-7-4 08:45 PM ☆月~天使↘↘
胡爾.........i love he!!!!!!! ///////

2007-7-5 05:02 PM
邊鬼個投左唔好投0個d呀- -''

2007-7-5 09:37 PM wl01902509
我鍾意芭莉娜因為佢好好人,而且我覺得桑高娜好令人討厭同佢比較男仔型多d。

2007-7-6 11:28 AM pigbb
[color=Teal][size=2][font=細明體][align=center][i][b]桑高娜- 嘉迪女王,狄古 - 羅賓 - 蘚里 ,胡爾,皮亞爾,=vvv=
真係夠gag xdd
胡爾- 羅賓 - 蘚里 ,皮亞爾.........i love he!!!!!!! ///////[/b][/i][/align][/font][/size][/color]

2007-7-7 06:53 PM 牛肉-]
[color=#ffccff][b]我鐘2桑高娜
男就係胡爾哥哥,蘇里同皮亞爾啦
胡爾哥哥好令仔呢>3<[/b][/color]

2007-7-10 10:27 AM 黑色毛衣
我都好鐘意胡爾~不過我投左皮亞爾~其實皮亞爾心地都好好ga~最慘系他是奧貝爾王子~>.<不過他應該會最後同桑高娜一齊~到時胡爾就更可鄰lu>.<

頁: [1] 2
查看完整版本: 魔界女王候補生