I-See 論壇 » 笑話區 » 傻佬買電視

2007-6-27 03:34 PM SuReW
傻佬買電視

[size=3]

有個傻佬走入間電器舖同個店員講:

『唔該我想買放係櫥窗處果部電視機呀!』

但個店員回答佢話:『我地係唔會賣野比傻佬架!』

個傻佬心裡想~點解個店員咁叻知道我係一個傻佬既呢~

但我真係好想買果部電視機喎~點好呢?

到左第二日~個傻佬裝扮成一個老太婆咁再走去間電器舖處~

又同個店員講:『先生~請您比放係櫥窗處果部電視機我呀!』

但個店員又回答佢話:『我都話我地係唔會賣野比傻佬架咯!』

個傻佬真係覺得好奇怪呀~

自己已經扮成個老太婆咁架啦~

搞咩仲係比佢識穿到係一個傻佬既呢?

但係佢唔甘心!

到左第三日~佢裝扮成一個地盤工人咁既樣~

戴晒安全帽咁成個岩岩收工咁既樣再去多次果間電器舖~

佢再走埋去同個店員講:

『老兄~包起放係櫥窗處果部電視機比我呀!』

但個店員沒好氣咁講:

『我同您講過好多次架啦~我地係唔會賣野比傻佬架!您走罷啦~』

個傻佬終於忍唔住問:

『搞咩我扮成咁您都知道我係一個傻佬架!?!?』

個店員答:因為放係櫥窗處果部[color=#36ff00]唔係電視機[/color]~係[color=#00b6ff]微波爐[/color]呀~傻佬!』  [/size]

[[i] 本帖最後由 T-Menura`舞: 於 2007-8-8 04:32 PM 編輯 [/i]]

2007-6-27 03:43 PM tracyng
........................

2007-6-27 03:44 PM kawaii2358
cccccccccccccccccccccccccc

2007-6-27 03:50 PM 琪``
我想睇睇牙..
係點呢..

2007-6-27 03:51 PM IF_flying
see                               ............

2007-6-27 03:56 PM 蘋兒angela
whywhy?
我又要知@w@

2007-6-27 05:58 PM gilandinho
what did he say ar?

2007-6-27 06:54 PM *____s!UwA]
系咪講..部系微波爐..

2007-6-27 07:03 PM hp3011664
我想睇睇牙..
係點呢555

2007-6-27 07:21 PM Yuli~
係點呢.. ..

2007-6-27 08:31 PM venus
睇過了XDD
microwave黎

2007-6-27 08:53 PM ~~mandy~~
我想睇睇牙..                       [box=#66FFFF]                                          [/box]

2007-6-27 09:03 PM 樺..]]
CCCCCCCCCCCCCC

2007-6-27 09:06 PM yuki_324
CCCCCCCCC

CCCCCCCCC

2007-6-27 09:19 PM ngongo
Mirror?is it

2007-6-27 09:26 PM Niki328
ccccccccccccccccccccccccccc

2007-6-27 09:49 PM kayes
看看吧''
whywhywhy呢?`

2007-6-27 09:50 PM MG.V_Vll
[align=center][u][b][color=#240000]等我睇下先...[/color][/b][/u][/align]

2007-6-27 09:53 PM MG.V_Vll
[b][align=center][u]kaka"
真係傻嫁=]]
sup..[/u][/align][/b]

2007-6-28 12:13 AM 嘿嘿嘿嘿.
係咩姐...
快d講呀.......

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 傻佬買電視