I-See 論壇 » 頭像評評站 » 酷愛 :D

2007-6-29 12:16 AM 蒙妮卡x]`
酷愛 :D

愛愛愛愛愛愛愛愛愛 . . . . . XD
哈考完試真係好 ;)
考完就忙 DRAMA + DANCE 比賽 -V-
哈我黎緊將會連續 3 個上課天係禮堂獻醜 -,-
陰功 . .

2 粒 ICON =P 哈我唔識加字 XD

請切換完整版來瀏覽圖片和連結     請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-6-29 10:18 AM ni:)
第1個ic0n冇咩問題x)
第2個ic0n有d bh系咀度(?)
2個刀幾好xd sup.

2007-6-29 04:16 PM ★癲小敏﹏
兩個都唔錯
FEEL蠻好的
第二個個咀有丁怪?!

2007-6-29 04:35 PM em.fling`
mei fa ma ma. c0l0r and brush is ok.
but some brush in 咀 -,-

2007-6-29 04:48 PM 牙盈''
唔加字可能仲有FEEL呀
兩個色都唔襯
1st 左邊的光有點怪
2nd 人色可以冇咁紅 EFFECT更特別 :D

2007-6-29 05:45 PM 蒙妮卡x]`
咀果 d 唔係 bh 呀 ..
幅相本身有幾條頭髮痴左係個咀度 xd

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-6-29 04:48 PM 發表
唔加字可能仲有FEEL呀
兩個色都唔襯
1st 左邊的光有點怪
2nd 人色可以冇咁紅 EFFECT更特別 :D [/quote]
你話色唔襯係指 icon 既色定字 色 ?!
係喎點解諗唔到可以整到人色冇咁紅 xd

謝指教 :)

2007-6-29 05:50 PM RAIKE
1 色怪怪地 字麻麻
2 幾好。

2007-6-29 06:11 PM (^-^#)昔”
第1個字色唔係好留意到你個名
第2個加得幾好XD

2007-6-29 06:13 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-6-29 05:45 PM 發表
咀果 d 唔係 bh 呀 ..
幅相本身有幾條頭髮痴左係個咀度 xd

你話色唔襯係指 icon 既色定字 色 ?!
係喎點解諗唔到可以整到人色冇咁紅 xd

謝指教 :) [/quote]

其實我係打錯左 =V=
我係話兩個色都幾襯 XDDDDD
你唔回我我都唔知 XD

頁: [1]
查看完整版本: 酷愛 :D