I-See 論壇 » 笑話區 » 15/16

2007-7-1 03:44 PM cheungtszhin
15/16

有一天 老師看那個學生在聊天 便叫他起來 叫他說他剛才說甚麼 要他和同學分享 
他便說他是在說昨晚15/16的內容 
那老師聽見便說:「那你便造一些句子吧!但一定要有15/16這幾個字,就作有關毒品的句子吧!」心內奸笑!
那學生說:「15/16 校工去吸毒 老師去犯毒 校長去造毒!」
老師:「(無奈=.=)那就作有關咳水(毒品)的句子吧!」
學生:「15/16 老師唔舒服 飲一飲咳水 即刻中晒毒!」全班都拍掌!
老師:「(嘔血中)那就作不回帖的下場吧!」
學生:「15/16 睇完要回覆 邊個唔回覆 下場要中毒!」

2007-7-1 04:09 PM jimmy203
個老師好無聊........= =

2007-7-28 10:33 PM fungto_15
好冇奈何!~~

2007-7-29 06:39 PM 熊打令:D
-口-''
勁無奈-口-''
個老師點會叫你無啦啦講中毒的東?
都唔係幾合邏輯..

2007-7-29 07:19 PM `CecIIII-
[color=Black]好樣衰呀.
個老師.哈哈哈...[/color]

2007-7-29 08:39 PM 海闊天空
咁我回lo.......

2007-8-14 02:43 PM ._.xd
哈哈哈
但真係估佢唔到...

2007-8-14 02:51 PM saddy
個老師想玩個學生點知比個學校玩返轉頭

2007-8-27 05:35 PM poohpoohip
haha.....gdgd ^^

2007-8-27 06:53 PM YEE__
無奈中,,咁姐系叫人回姐=]

2007-8-28 12:24 AM 啤.3.
=\/= 我唔想中呀!!回回回xdxd

2007-8-28 05:25 AM Sz-`
[size=1][color=Black]個學生講咁既野
個老師都唔阻止啊[/color][/size]

2007-8-28 12:19 PM 霜穎
個老師比人玩...呵呵xd

2007-8-29 03:12 PM yuki^^
好厲害
你作的???

2007-8-29 06:31 PM assassin
咁玩法唔回都唔得啦...kaka

2007-8-29 11:28 PM @_@pko