I-See 論壇 » 你賣我買* » [徵求*]要好多野呀,入泥睇下,話吾定你有呢:)

2007-7-2 07:51 PM 雪之快樂女孩
[徵求*]要好多野呀,入泥睇下,話吾定你有呢:)

[徵求*]要好多野呀,入泥睇下,話吾定你有呢:)

1.求棒棒堂既物品,最好有相*
   唔要彩頁、yes本野、mouse pad、襟章和file!
   p.s冇話限制幾錢,視乎你件系咩泥

2.mp3耳筒
   $20下
   p.s要冇壞,保存得好*

3.綁架丘比特的女孩
     $20下
    吾要爛掉的

4.cap帽
   一定要全新,未戴過
   $20下

5.想要之前yes既USB Hub Mouse Pad(4款邊款都得,最好就stephy)
   要冇壞,work的
   價錢再議*

6.天使街23號1-5
  簡體

遲d再加*:)

2007-7-3 02:14 PM 岑sum;D
我有棒棒堂o既
                          [color=Black][size=5] [box=#FF6666]Poster[/box][/size][/color]
價錢大概15-20蚊拉

你睇下得唔得?

2007-7-3 08:42 PM 雪之快樂女孩
RE:SIU岑岑
p0ster吾使lu,thx!:)

2007-7-3 08:52 PM 1234567;D
棒棒堂既碟` 2隻都有"
第1版既系王子封面"
2隻加埋140蚊;;
有興趣既add我  [email]kelly_pamely512@hotmail.com[/email]

2007-7-3 09:15 PM 雪之快樂女孩
已pm:)
thx

2007-7-3 09:25 PM M!SS{S}TUP!d.`
[u][b][size=5]棒棒堂最新個期 YES! CARD =)
台灣雜誌 - PLAY (佢地係封面 )
天使街23號1-5 我有齊 .[/size][/b][/u]

[box=#FF6666]想要想睇請PM!
你俾個價我我地再講 .[/box]

2007-7-3 09:52 PM .正方霖;)
[font=Georgia][color=#f50000]mp3耳機...(紫色少有)
[u][b]sony[/b][/u]...買返黎$100以上...
聽歌音質一流...跟那些買機附送的跟本無得比!!!
因本人有電話不再用mp3聽歌...所以割愛...!
你有心買...$30...[/color][/font]

[[i] 本帖最後由 瑰田人’ 於 2007-7-3 09:54 PM 編輯 [/i]]

2007-7-3 10:04 PM lllliiinnng`;]
岩就add我

[email]elainechung1014@hotmail.com[/email]

2007-7-4 07:35 PM 雪之快樂女孩
岩的都已pm:)
很多謝你們這麼熱心喔!

頁: [1]