I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好辛苦..T.T

2007-7-3 01:46 PM 小白..xP
好辛苦..T.T

好辛苦..
有冇人可以陪我傾下....
有個男仔..
前排叫我試下溝佢
比信心佢..
佢話覺得我得
佢令到我動左真心
我為左佢..
做左好多好多野
佢成日令到我好開心
但係...
尋日凌晨3點幾
佢sd左個xg比我睇
入面話"
[size=3][color=#ff009a]TOBY... sorry阿...toby... 我知道妳好鐘意我...但係... 我唔可以呃妳...更加唔可以呃自己... 我由一識妳果日開始...直到宜家... 對妳一D feel都冇... 我就算口講愛...心都唔愛... 我驚你唔開心...所以呃左妳... 對唔住... 唔怕話你知... 我心中一早有一個對我好重要ga人... 我應成過佢...會一世愛佢... 我就一定會去做... 直到宜家... 一直對佢冇變... 我唔可以冇左佢... 而果個...絕對唔會係妳... 我一直在等佢打黎... 唔係等妳...對唔住... 你唔好再追我喇... 我唔會受你架喇... 我地冇起埋過一齊... 而一世都唔會起埋過一齊... 我只好甘講... 唔係我想做到甘絕... 但係我一定甘做.... 你先會放棄我... 我可能係自私左D架... 如果你想我開心...你祝我成功等到我心愛ga人吧!!! 我地一世都係好朋友~+* 祝你日日都過得開心...=) [/color][/size]我睇完之後
好傷心
點解佢之前要咁做
要呃我..
係咪我易比人呃.....

2007-7-3 01:50 PM 露西亞人魚公主
會唔會佢係有原因所以先咁做呀
如果唔係既話咁點解一開始佢會同你一齊先?

2007-7-3 02:06 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]errr

首先你唔好咁 down 住先
我瞭解咁樣失戀有幾心痛, 我明白
都唔想晒心機勸你放低, 唔好唔開心呢 d 廢話
你而家唔開心係 1 定嫁啦, 但係你要記住, 唔開心完要忘記啦, 唔好 1 直記係心
唔好令到自己辛苦.....

你仲細, 真係仲有大把機會拍拖
某程度上其實你都知道佢唔會係咩真愛, 唔係同你過埋下半世果個..
你而家好愛佢, 但係要分手, 失去佢
你而家冇錯係好傷心
but 傷心 1 陣好啦
你仲有你既人生-3- < - ......=3=汗

唔係你易比人呃
只係你真心真意去投入呢段感情
佢呃你係佢問題, 唔係你問題
戀愛, 而家呢個時期既戀愛, 開心過就足夠啦..
唔好令自己晒咁多時間係自怨自艾或者喊度..
做 d 令你開心既野, 唔好困死自己
唔好覺得冇左佢會死-_-

don't worry .. maybe 你可以搵下你 d fds
唔好諗咁多^v^[/color]

2007-7-3 02:10 PM ★癲小敏﹏
佢係咪逼於無奈先拱做架
我諗佢都唔想既
唔好拱傷心啦..冇左佢你唔會死架@@

2007-7-3 03:42 PM 牙炘
[color=#000000]其實吾多明個男仔系咩意思*
之前又叫你試下溝佢*
而家又話吾系鍾意你*
刀吾知個男仔既用意系咩*
其實,,,,你可以試下問下佢嫁*
就算真系要分手既話*
起碼查個明白刀好丫*
+油*支持你牙*仲有,,吾好吾開心啦*[/color]

2007-7-3 08:07 PM 小白..xP
[quote]
會唔會佢係有原因所以先咁做呀
如果唔係既話咁點解一開始佢會同你一齊先?
[/quote]
我唔知佢...
佢無啦啦xg咁打...

2007-7-3 08:11 PM 小白..xP
RE"蝶`
之前...
佢電話同我講好多甜言蜜語
可能都你假
我同佢冇開始過
但係佢成日話我傻豬呀
我乖佢又會氹下我
例如叫下老婆...好掛住你...等等啦....
唔知佢想點..

2007-7-3 08:12 PM 小白..xP
[quote]
佢係咪逼於無奈先拱做架
我諗佢都唔想既
唔好拱傷心啦..冇左佢你唔會死架@@
[/quote]

我未試過鐘意一個人成咁
今日喊左個幾鐘...

2007-7-3 08:14 PM 小白..xP
[quote]
其實吾多明個男仔系咩意思*
之前又叫你試下溝佢*
而家又話吾系鍾意你*
刀吾知個男仔既用意系咩*
其實,,,,你可以試下問下佢嫁*
就算真系要分手既話*
起碼查個明白刀好丫*
+油*支持你牙*仲有,,吾好吾開心啦*
[/quote]

我同佢冇開始過..
係佢話佢一定會受
但係唔知幾時
最快一個月..
我想問佢
但開唔到口....

2007-7-3 09:09 PM 彩鈴茗兒`
又叫你試下溝佢> <
又NG LIKE你,,佢想點> <""
自私的男孩T^T

NG好NG開心la=[
我刀知好難..
但係你要加油!!
支持你

2007-7-3 09:21 PM 小白..xP
[quote]
又叫你試下溝佢> <
又NG LIKE你,,佢想點> <""
自私的男孩T^T

NG好NG開心la=[
我刀知好難..
但係你要加油!!
支持你
[/quote]

thx喔...
可能佢都唔想嫁呢..
但係我唔會放棄架!!

2007-7-3 10:05 PM ah-jade`
* 3 *
佢有可能係唔想甘做`
不過佢竟然咁講都吾好甘吾開心"
要比d信心自己先得`OKAY?:em23:

2007-7-4 10:36 AM 小白..xP
[quote]
* 3 *
佢有可能係唔想甘做`
不過佢竟然咁講都吾好甘吾開心"
要比d信心自己先得`OKAY?
[/quote]

我講過會愛佢一世..
我相信呢世都唔會變.....

2007-7-4 04:24 PM BabE_{優}
[color=#090000]有冇搞錯呀*
如果佢係唔中意你就一早同你講清楚啦,...
做咩要講大話姐....
我覺得佢好自私....
佢自私唔係因為佢中意第二個..
係因為佢呃你呃到依家先同你講..
搞到你咁hurt囉...
我覺得佢係度玩你囉....
唔好為左佢而唔開心啦....
呢d人唔要都罷啦...
有大把好過佢既人..
叫佢唔好睇得自已咁高......
你要開心比佢睇!![/color]

..................................

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-7-5 12:12 PM 小白..xP
[quote]
有冇搞錯呀*
如果佢係唔中意你就一早同你講清楚啦,...
做咩要講大話姐....
我覺得佢好自私....
佢自私唔係因為佢中意第二個..
係因為佢呃你呃到依家先同你講..
搞到你咁hurt囉...
我覺得佢係度玩你囉....
唔好為左佢而唔開心啦....
呢d人唔要都罷啦...
有大把好過佢既人..
叫佢唔好睇得自已咁高......
你要開心比佢睇!!
[/quote]

嗯嗯
講得岩呀
多謝你呀!!

2007-7-5 02:24 PM anTi-Y偉少=P
條友甘狗架.....一開始唔中意你就唔好甘啦....
依家搞成甘...條友好CHEAP....
條友唔但只自私...仲好賤,,,,
講完大話....HURT完人....
就一句SORRY..
我想講SORRY唔係大哂.....
我想問條友係咪玩你咋????
其實你都幾令女....都唔驚啦....
條友唔簡你仲好...因為個男仔甘CHEAP....
起碼你遲下可以搵到一個比佢更好既男仔....
REMEMBER!!!
DON'T WORRY!!!!BE HAPPY!!!

2007-7-7 10:25 AM 小白..xP
[quote]
條友甘狗架.....一開始唔中意你就唔好甘啦....
依家搞成甘...條友好CHEAP....
條友唔但只自私...仲好賤,,,,
講完大話....HURT完人....
就一句SORRY..
我想講SORRY唔係大哂.....
我想問條友係咪玩你咋????
其實你都幾令女....都唔驚啦....
條友唔簡你仲好...因為個男仔甘CHEAP....
起碼你遲下可以搵到一個比佢更好既男仔....
REMEMBER!!!
DON'T WORRY!!!!BE HAPPY!!!
[/quote]

而加我同佢做返FD...
感覺唔錯..
我都唔諗呢D野啦
因為,,
有一個更好既男仔出現左.....

頁: [1]
查看完整版本: 好辛苦..T.T