I-See 論壇 » 心理測驗區 » [轉] 憑坐姿睇你有幾惡?

2007-7-4 07:56 PM em.fling`
[轉] 憑坐姿睇你有幾惡?

有些人天生人緣極佳,身邊總圍一大班朋友。有些人則相反,常常獨來獨往,不太受人歡迎。假若你是屬於後者,是時候檢討一下自己到底衰乜。原來觀看平時的坐姿,就可知道自己的「惡@指數」,唔想再做「獨家村」,快試呢個測驗啦!
問題:當你想Hea的時候,你覺得怎樣的坐姿最輕鬆自在?

A 右腳蹺左腳

B 盤腿坐

C 張開兩腿

D 左腳蹺右腳

性格分析

A 歡樂彈珠型
惡@指數:20%

你是個非常易相處的人,經常為身邊的朋友帶來歡樂。就算遭到惡意攻擊,你也會為對方找藉口,甚至委屈自己配合對方,是個百分之百的「順德人」,因此你在哪都會結識到一大班朋友。

B 危險地雷型
惡@指數:40%

正所謂「人不犯我,我不犯人」,隻要對方沒有惡意攻擊或抹黑,便覺得大家都是好人。不過如果被人中傷,你的反擊能力也是非常強的,可能在不知不覺間傷害了其他朋友而不自知。

C 計時炸彈型
惡@指數:55%

你為人十分情緒化,會隨心情的好壞而改變和人相處的態度,常是朋友眼中的計時炸彈。當看見你塊面黑過包公的時候,誰也不敢惹你。想改善人際關係,就要先改改自己的脾氣。

D 轟天炮彈型
惡@指數:80%

你為人有點固執,隻會堅持己見。若然朋友提出相反的意見,你不接納之餘更會大發雷霆,嚇怕身邊的朋友。不妨開放自己,對別人抱寬宏的態度,身邊的人自然會覺得你易相處得多。

2007-7-4 08:05 PM SIU‵
[color=Black]D 轟天炮彈型

你為人有點固執,隻會堅持己見。若然朋友提出相反的意見,你不接納之餘更會大發雷霆,嚇怕身邊的朋友。不妨開放自己,對別人抱寬宏的態度,身邊的人自然會覺得你易相處得多。

嘩!!

80% ?

我都幾恐嫁.. ^^[/color]

2007-7-4 08:07 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]B 危險地雷型

正所謂「人不犯我,我不犯人」,隻要對方沒有惡意攻擊或抹黑,便覺得大家都是好人。不過如果被人中傷,你的反擊能力也是非常強的,可能在不知不覺間傷害了其他朋友而不自知。

唔係好準-v- ...
我覺得我係第 3 xD[/color]

2007-7-5 12:01 AM ah-jade`
A=]
大多數都係`
睇下咩答案kaka`

2007-7-5 10:35 AM 你我他
A 歡樂彈珠型

你是個非常易相處的人,經常為身邊的朋友帶來歡樂。就算遭到惡意攻擊,你也會為對方找藉口,甚至委屈自己配合對方,是個百分之百的「順德人」,因此你在哪都會結識到一大班朋友。

幾似我...

2007-7-5 11:15 AM carol_yin
A 歡樂彈珠型

對啊!!!好似的哇!!!

2007-7-5 04:29 PM 匿名
B 危險地雷型

大家小心踩地雷哦...

2007-7-5 04:54 PM ~迷戀gi~
B 危險地雷型

沒錯!
沒錯!
>>>>反擊能力也是非常強

2007-7-5 07:15 PM 十分.愛 
D 轟天炮彈型

我D FD個個話我好惡~>//<

2007-7-5 07:22 PM queenvictor
C 計時炸彈型

你為人十分情緒化,會隨心情的好壞而改變和人相處的態度,常是朋友眼中的計時炸彈。當看見你塊面黑過包公的時候,誰也不敢惹你。想改善人際關係,就要先改改自己的脾氣。
Bingo!~ 係有d情緒化....

2007-7-5 08:05 PM lover_yee2

中左!!!

2007-7-5 10:11 PM 小布丁狗:)
我係這個型
A 歡樂彈珠型

2007-7-5 10:18 PM MG.V_Vll
[box=#000000][u][align=center][color=White]D 轟天炮彈型

你為人有點固執,隻會堅持己見。若然朋友提出相反的意見,你不接納之餘更會大發雷霆,嚇怕身邊的朋友。不妨開放自己,對別人抱寬宏的態度,身邊的人自然會覺得你易相處得多。 [/color][/align][/u]

[b][u][align=center][color=Yellow]下..
唔係掛..[/color][/align][/u][/b][/box]

2007-7-5 10:24 PM christopher8
B 危險地雷型
其實都無我like果隻既= =...

2007-7-5 10:49 PM 丫詩`
[box=#CCFFCC][size=2][font=細明體][u][align=center][color=Red]B 危險地雷型

正所謂「人不犯我,我不犯人」,隻要對方沒有惡意攻擊或抹黑,便覺得大家都是好人。不過如果被人中傷,你的反擊能力也是非常強的,可能在不知不覺間傷害了其他朋友而不自知。 [/color]

[color=LimeGreen]挺 準 呢 ..
旦 我 其 實 很 惡 的 xDD ..[/color][/align][/u][/font][/size][/box]

2007-7-5 10:54 PM choYi`=]
A 歡樂彈珠型

2007-7-5 10:56 PM cmilk5240
B 危險地雷型

右好似係...

2007-7-6 04:17 PM cHiNg:]
C 計時炸彈型

2007-7-8 12:44 PM 餅`Y-IN
D 轟天炮彈型

= ='' 我反對!! 我唔係d咁既人 ...

2007-7-8 02:34 PM 小偉偉
A 歡樂彈珠型

哈哈,,,我好似冇咁好BO~
順德人只係因為自己冇主見姐......= =''

頁: [1] 2