I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好貝戔格牙

2007-7-5 01:40 PM anTi-Y偉少=P
好貝戔格牙

I-SEE某名版主唔知發咩瘋.....
評分分數: 代幣 -5 個
操作理由: 2 . 不 是 原 創 文 章 麻 煩 請 在 標 題 前 加 上 轉 帖 , 如 果 是 原 創 的 請 加 原 創
沒 加 的 扣 五 分
真係勁無奈.....佢集齊左之前果D主題...
佢之前偷懶就唔扣.....依家我PO左10幾篇佢先一次過扣哂....
起碼扣左我至少80幾分.....
唉....好心佢之前提下我...連警告都唔比....
又唔1日扣1D....比我知我衰咩.....
佢就甘就扣哂....甘我PO黎做乜????
真係好火............

2007-7-5 01:48 PM Akaisha_Oki
-_-
那個咩區來
咁熟既._.

2007-7-5 02:17 PM anTi-Y偉少=P
[quote]原帖由 [i]-膠cao〝[/i] 於 2007-7-5 01:48 PM 發表
-_-
那個咩區來
咁熟既._. [/quote]
唉....廢時講啦....
我已被扣好多分....
唔想再比條友針對啦.....

2007-7-5 05:54 PM 牙炘
[color=#090000]哦*
咁個某某板主真系過份左d既*
之前又吾扣左先*
搞到你不斷咁po*
而家扣左咁多分*- -*[/color]

2007-7-7 03:33 PM 阿fish
0口0''佢係咪係佢個個區己經講左版規喇@@?!
下次睇下版規先閂POZ嘛=0=
唔過扣左80幾分真係好過份既= =

2007-7-7 10:54 PM `小詩;
[color=Black][align=center]我 都 試 過 啦.
人 地 犯 佐 第 1 次 錯
佢 就 扣 佐 我 10 個 代 幣.
要 扣 咁 第 一 次 都 應 該 先 警 告 我 架 嘛.
有 乜 理 由 咁 就 冇 佐 10 個 代 幣.

好 幾 次 都 俾 人 扣 了.
真 係 好 想 爆 粗 囉[/align][/color]

2007-7-8 12:02 PM 琦BI
雖 然 唔 知 你 話 邊 區 `
旦 系 米 作 故 仔 個 個 ` ?

2007-7-11 06:31 PM Tigris`翼仔:
嚇死,,,以為係我自己-口-""""
我知邊個喇
我明白你既感受
我係第二個PO都有講過
企係你既立場
哩個係好過份既事
法律都不外乎人情啦
何況係版規,而且我又唔係特登既

但企係佢既立場呢?
佢定立得哩條版規
佢唔執正黎做就係佢唔岩
所以佢扣你分

睇番評分紀錄
佢總共扣左你69分
冇你所講既咁多

雖然我個人都覺得每個PO-5分係好多
但哩個係佢既管理方式
只好尊重佢既決定
論壇同社會一樣
有好多陷阱,只好靠你自己小心D

最後一句
睇版規係會員既責任

2007-7-16 12:42 AM 嘿嘿嘿嘿.
咁樣你投訴佢啦!!!
好過份呀~~

2007-7-16 07:43 PM 鬼-.-
[color=Black] 我覺得i-see d版主..
好唔掂囉講真![/color]

頁: [1]
查看完整版本: 好貝戔格牙