I-See 論壇 » JPOP區 » 有D野想問下大家,,about alice nine!!

2007-7-6 12:43 AM 愛乂沙我@藍
有D野想問下大家,,about alice nine!!

我想問既係關於alice nine既,,
我想問佢地係日本,,其實係好似電影入面"nana"咁,,姐係類似業"餘"既樂隊,,
定係好似w-inds呀,,果D上電視既明星呀??

仲有呢,,佢地有冇機會會黎香港呀??

麻煩幫我解答下呀,,唔該哂你地,,,^^

2007-7-6 04:24 PM Demon.
個人認為佢地冇機會來港了(淚) tvvt
因為佢地係香港有一定既飯 但佢地在香港的知名度不高 ..
而且佢地黎 我想就會有更多的顏飯出現(汗)
發表意見完畢  同志,,我們去日本看好過 .. 唉 /0\

2007-7-6 04:45 PM 愛乂沙我@藍
[quote]原帖由 [i]毛.[/i] 於 2007-7-6 04:24 PM 發表
個人認為佢地冇機會來港了(淚) tvvt
因為佢地係香港有一定既飯 但佢地在香港的知名度不高 ..
而且佢地黎 我想就會有更多的顏飯出現(汗)
發表意見完畢  同志,,我們去日本看好過 .. 唉 /0\ [/quote]

T^T真係好想佢地黎呀,,
唉,,真係可能唯有去日本睇啦,,,
thx,,,,

2007-7-6 11:44 PM 彩鈴茗兒`
[quote]原帖由 [i]愛乂沙我@藍[/i] 於 2007-7-6 04:45 PM 發表

T^T真係好想佢地黎呀,,
唉,,真係可能唯有去日本睇啦,,,
thx,,,, [/quote]
睇左a9 06年個果演唱會..D飛竟然係扭蛋機扭的=]

2008-10-1 03:16 PM Alicenine1314
佢地唔系業余架!

佢地系專業,電視上ge藝人.

佢地有附屬公司-PSC...點會系業余呢?

頁: [1]