I-See 論壇 » TW empire » 模范棒棒堂 » [討論]黑糖瑪奇朵的配對關係..

2007-7-7 04:48 PM xiaotung=]
[討論]黑糖瑪奇朵的配對關係..

[color=Black]小煜配APPLE..我不太喜歡APPLE  ><"我覺得配小蠻也不錯呀..為什麼要APPLE呢!!?..可能小蠻太高XD..她都沒有配到人>3<
王子配鬼鬼..這個好啊!!最好是這一對啦XDXD
筱婕和阿緯沒配到..可惜//

你們也調一下圖再貼上來..再說說你意見吧XD
請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/color]
[color=Orange]下面是原本的關係..
[color=Red]但我自己大概希望是這個關係>3<"

2007-7-7 05:04 PM ★癲小敏﹏
死左圖..睇唔到咧@_@
APPLE我蠻喜歡啦
我就是不喜歡彤彤=_=

2007-7-7 05:23 PM u8893726
你不太喜歡Apple呀?
我最喜歡就是她呢`
沒關係`各有所好`
其實我覺得筱婕配小傑比較好呢`

2007-7-7 06:43 PM ╭☆檸檬
我喜歡 王子 跟鬼鬼or  Meimei 一對
還 有    傲犬跟彤肜

2007-8-22 05:47 PM chairmine
我喜歡筱捷&小傑一對. . .

100%反對王子跟鬼鬼

我討厭鬼鬼(個人意見)

2007-8-23 09:46 AM ★癲小敏﹏
我中意大牙同敖犬
MEI MEI同小煜,小薰同小煜唔太襯
阿緯同丫頭,

2007-8-28 12:56 AM ____欣欣
我覺得關係圖唔啱GE...

2007-8-30 10:29 PM 流星.夢
我不愛小蠻的牙`

2007-10-20 01:59 PM 戀愛風天使
:se174SQ: me覺得王子同鬼鬼係100%好襯牙....:sYt81bY:
不過我唔係好滿意敖犬同:sk896i8: 大牙na....佢地都唔襯ge...
敖犬同彤肜先襯na...:s4S514u:
我巧討厭小蠻na:sYZ92E7: ...1d都唔cute同令女ge..都唔岩黑澀會妹妹ge..]]'':sEF85o0:

2007-12-12 05:24 PM 5113
黑糖瑪奇朵

[color=#ff00ec][/color]我ㄆ喜歡彤彤和敖犬:sup44hr:

2008-2-23 10:55 PM 棒棒6
[color=DeepSkyBlue][/color][color=DeepSkyBlue][font=細明體][size=3][/size][/font][/color]
你們幹麻多一直討厭討厭誰啊~雖然我也套彥小蠻應為他實在是太高了:s9s83OI:
              長項也........[size=7][/size]超丑:sup44hr: 丑到我都藥效出來了

2008-2-23 10:55 PM 棒棒6
:s7178b6: 跟我想法一樣

頁: [1]