I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 升唔到中五ToT'''

2007-7-11 01:20 PM 淑媛
升唔到中五ToT'''

點解喎...
我成績又唔係唔好...
點解係我...
今日完完全全把我打到谷底...
個心好痛...真係感到痛楚...好辛苦...好想喊...但喊唔出...
失敗原來係好辛苦...
重讀中四無咩所謂...但日日看到D friend係中五玩得好開心...而自己係中四...好難受...
那麼心情我真係接受唔到...點算啊...好辛苦啊啊啊啊啊啊啊…………………………

[[i] 本帖最後由 淑媛 於 2007-7-11 01:22 PM 編輯 [/i]]

2007-7-11 01:31 PM 冰雪`
還沒放榜呢*?!
比d信心啊!!`*v*

2007-7-11 01:40 PM CACA`
[b][color=Black]嗯 .

或 者 換 個 角 度 睇 .

你 依 家 話 無 f d s .

但 可 以 更 加 可 以 專 心 地 study .

下 年 升 中 五 .  便 可 以 放 心 地 迎 接 h k c e e "

第 時 大 個 . 再 約 返 班 fd 出 黎 玩 刀 未  遲 na . [/color][/b]

2007-7-11 01:45 PM 淑媛
回復 #3 CACA` 的帖子

甘又係……
但我現家想搵個地方發洩...
點算啊..

2007-7-11 01:46 PM 淑媛
[quote]原帖由 [i]冰雪`[/i] 於 2007-7-11 01:31 PM 發表
還沒放榜呢*?!
比d信心啊!!`*v* [/quote]
中四唔同中五嫁

2007-7-11 01:47 PM yulia`myk.
唔好唔開心拉`
雖然你d fd升上中5`
2要重讀中4者`
但係你都可以係f.4識好多fd架嘛`
下次再考好d咪得l0r

2007-7-11 01:51 PM 淑媛
[quote]原帖由 [i]anTi-Y:KATE[/i] 於 2007-7-11 01:47 PM 發表
唔好唔開心拉`
雖然你d fd升上中5`
2要重讀中4者`
但係你都可以係f.4識好多fd架嘛`
下次再考好d咪得l0r [/quote]
但我怕被人取笑……好擔心

2007-7-11 05:31 PM Tigris`翼仔:
你實挨得過既:]
不過我唔明點解會升唔到.3.
我果班都有個留級
明白事理既人
會了解你既心情