I-See 論壇 » 文學區 » 原創區 » 〝◆乖女孩◇愛上☆壞男孩★=]YO,,學壞壞*!!

2007-7-12 02:14 PM 楓夢
〝◆乖女孩◇愛上☆壞男孩★=]YO,,學壞壞*!!

楓夢之前個故仔唔作啦,冇靈感

{{,,No.1”

我叫遙,今年因為成績唔好所以入左間Band3既中學

但係我冇傷心同介意,因為我深信如果我努力讀書就可以轉去好既學校

入左差學校唔一定壞架喎

聽日就係返學既日子,我真係好驚...因為根本冇同學同我一間學校

到左呢一日喇...我真係好怕...我搭完火車行左一陣終於到左呢間學校

我讀既係1c班[三等級],當我入左班室之後..真係好驚訝

乜可以返學染頭髮架咩,食煙又有仲有電話

當我地既miss入左黎之後依然冇人理佢

講早晨既時候都只係得我一個企起身

x:你扮咩乖呀

遙:冇呀,同老師講早晨係應該架嘛

x:妖你,收啦

真係呀,身為學生點可以講粗口架

上堂既時候都係得我係到聽書,D人大部份都係玩

都唔知佢地之後D日子點過

到左第二日,我入到班到,依然同琴日一樣

交功課就得我一個有做功課

遙:交功課呀,今日我做組長呀

X:冇做呀

遙:咁出去寫家課冊

X:唔好煩啦

真係唔知我D日子點過

2007-7-12 03:18 PM kaRh0Ney
[align=center][color=#240000]都幾好睇也.
sUp你.[/color][/align]

2007-7-19 12:07 AM 藍*戀_兒#
[align=center][u][color=#009aff]十 卜" "
唔 錯 丫 ! ^_^[/color][/u][/align]

2007-8-12 02:41 PM 牙炘
[color=Black][u]sUp y0u,,
好睇牙,,
之後會點牙??[/u][/color]

2007-8-19 12:38 PM 牙淇=]
十卜""
好睇哦**
佢會點點尼??

2007-9-29 09:09 PM maggie_chan_02
post post la! ><
十卜十卜!

2007-11-2 11:30 PM sally-you
GOOD加油喔~
努力加油喔~

2007-11-12 08:42 PM alice0503
唔錯喎~內容幾好睇
不過, 用書面語寫會更加好!
加油呀~十卜十卜~:s5l84He:

2007-11-13 08:54 AM aszxyoyo
好好睇呀,,,
加油-**
快作!!:sWh98W1:

2007-11-15 11:43 PM 心淇
冇na?
得第1章:sUP117g:

2007-11-30 05:12 PM 愛情海
幾好睇呀...
十卜十卜呀..

2011-3-18 04:34 PM 6A34
no more???Please continue!!!

頁: [1]