I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » [新聞] 蘇sir 破紀錄 連續5年 F1

2007-7-13 03:45 PM 匿名
[新聞] 蘇sir 破紀錄 連續5年 F1

大家有D咩 感想 XD"~

2007-7-13 04:31 PM 匿名
=口=厲害呢.....orz

2007-7-13 07:25 PM 匿名
你估破唔破到香港紀錄

2007-7-13 07:41 PM 匿名
嘩....勁野

5年都吾趕出校= =

2007-7-13 07:47 PM 匿名
[font=Georgia][color=Black]吾明點解可以五年-v-[/color][/font]

2007-7-13 08:51 PM 匿名
唔係呀...路透社消息蘇sir 唔讀喇...佢去讀類似 ivy 的物體喎...我都唔知係唔係嫁...

2007-7-13 09:59 PM 匿名
[font=Georgia][size=2][color=Pink]吾讀最好啦xddd
吾洗系到扮晒野xppp[/color][/size][/font]

2007-7-13 10:24 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]berserker[/i] 於 2007-7-13 08:51 PM 發表
唔係呀...路透社消息蘇sir 唔讀喇...佢去讀類似 ivy 的物體喎...我都唔知係唔係嫁... [/quote]

ivy ....點會收佢阿!!!~

人地果d最小都要 中3 呀@_@""

2007-7-13 10:27 PM 匿名
佢去讀[color=Purple]類似[/color] ivy 的物體喎 我冇話佢真係去讀 ivy 喎...

2007-7-13 10:28 PM 匿名
ivy 係收優秀學生...但佢唔係喎

2007-7-14 12:26 AM 匿名
蘇sir * 成日扮哂野.!!  
好勁咩!!? 咪係f.1 ..一個
唔趕佢出去 已經算好喇.!!

[[i] 本帖最後由 嘉儀` 於 2007-7-14 12:27 AM 編輯 [/i]]

2007-7-14 12:37 AM 匿名
利害~ya~$$!

2007-7-14 11:17 AM 匿名
蘇sir ....
你試下捉佢埋邊打
閒閒地都有廿幾30人黎打埋1份

2007-7-14 12:13 PM 匿名
下 ' 佢呢年都要留牙 ? '

2007-7-14 12:43 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]LAM-[/i] 於 2007-7-14 12:13 PM 發表
下 ' 佢呢年都要留牙 ? ' [/quote]

{聽人}講係留`

2007-7-14 02:41 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]無法顯示名稱[/i] 於 2007-7-14 11:17 AM 發表
蘇sir ....
你試下捉佢埋邊打
閒閒地都有廿幾30人黎打埋1份 [/quote]

係=0=..佢城叉起條腰..扮型咁..

我都唔知佢 留住 F1 咁多年..仲有面係到””

2007-7-14 03:12 PM 匿名
=口=''
哇哇..
咁如果留多次咁佢咪留左..6年囉-口-''

2007-7-14 06:08 PM 匿名
羅仲光話佢走喇...唔會再見倒佢呀....不過佢話下年會返去 tpgss 不過唔知幾時...

2007-7-14 11:06 PM 匿名
蘇sir今年1定升5到....
但係佢甘勁....
佢讀左4年f.1
同佢同年個d人都升f.5啦

2007-7-15 01:17 AM 匿名
下!*我冇睇錯牙嘛,,又留. .

真糸笑爆我個咀 . . = ="

頁: [1] 2 3 4 5 6