I-See 論壇 » 戀愛熱線 » 你當感情係咩呀?!

2007-7-17 03:20 PM hihihi10
你當感情係咩呀?!

我有個男朋友,佢對我一時好好,一時好冷淡,我好驚佢係玩我呀!
點知有一日,當我係行街果陣,我見到佢同一個女仔一齊(拖手),我不停禁喊,我係禁問我自己係咪自己做錯左d咩?我條仔見到我,佢積刻唔拖個女仔,佢跑過泥,不停同我講對唔住,我唔知原唔原諒佢好呀?果日之後,佢無啦啦同我講分手,我係禁喊!但我無求佢唔好同我分手,因為我知佢根本係到玩我。
一個月之後,佢打電話俾我,佢話佢真係好愛我,好想同我一齊番,我好快禁答應左,我都好愛佢。但我好驚佢又係係道玩我呀!
    佢究竟張愛情當做咩呀,唔鐘意就分手,鐘意就一齊,我覺得好無安全感呀!可能佢當愛情係玩具啦。

2007-7-17 03:27 PM 蘋兒angela
都有可能佢係玩玩下架~
你要小心一d~
如果佢又同一個女仔一齊(拖手)既話
我覺得你要唔要佢都算la~
呢d男仔唔love得架..
最hurt個個都係你~

2007-7-17 03:28 PM Carpi.
[font=Georgia][color=#5100ff]我覺得你唔好再同佢係番埋1齊啦.

即使你好愛佢,
但係佢就好似都唔愛你咁
係街上面拖住個女仔
仲要比你見到
佢又要你原諒佢
我覺得唔好比機會佢囉
你咁愛佢 佢咁樣對你
你唔覺得好無姑架咩?!
你都唔知你做錯d咩佢又同你分左手
之後佢話要同你係番埋1齊你又制
咁樣係唔得架架
陣間你又比人飛左又唔知咩事又係度喊
咁樣自己都好傷啦 何苦呢

佢飛得你1次 佢可以飛你第2次
你太依賴佢啦 所以成日都比佢飛
所以都係分手啦 為左d咁既人唔值得
玩弄愛係最令人睇唔起架.

2007-7-17 03:49 PM 蘋兒angela
[quote]原帖由 [i]Carpi.[/i] 於 2007-7-17 03:28 PM 發表
我覺得你唔好再同佢係番埋1齊啦.

即使你好愛佢,
但係佢就好似都唔愛你咁
係街上面拖住個女仔
仲要比你見到
佢又要你原諒佢
我覺得唔好比機會佢囉
你咁愛佢 佢咁樣對你
你唔覺得好無姑架咩?!
你都唔知你 ... [/quote]

我勁同意牙~
我地兩個都咁講..
你就唔好同佢一齊la~

2007-7-17 05:11 PM KeiaKo
唔好打我
講真一次不忠百次不用
比我ge話我幾中意佢都好
分左手我就唔會再同佢一齊
我覺得你好傻
明知佢咁
你就眾唔死心

2007-7-17 05:47 PM 然=)
一定一定唔好同佢係返埋一齊..:em25:
最討厭呢D人..佢擺到明係度搵水泡..

如果你夠狠心的話..
同佢係返埋一齊..比之前更愛佢..
之後用同樣的方法HURT返佢:em33:

2007-7-17 07:08 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]你自己都識講佢當感情係乜-_- toy 嗎!?
咁你仲做佢既玩物? 未比人玩過牙?
be clever .. 更好的愛前面等.[/color]

2007-7-17 08:52 PM 黑色魔天輪
你明知佢當你系玩具 . . .

咁你做咩仲做佢既玩物呢 . . .

2007-7-19 03:27 PM CAT!
[color=#00ff91]如果我係你"

我真係唔會再比機會佢...

其實{我覺得} 當你第一次見倒佢同第2個女仔拖手果陣'

已經開始要死心.+.''

我覺得._.''''''''''

既然一個男仔咁對你.. 去左同第2個女仔拖手手.''

我覺得呢個男仔好極都有限._.''[/color]

2007-7-20 10:51 PM aHSky:P`
[align=center][color=Red]如 果 我 系 你 `

我 吾 會 再 俾 機 會 佢 `

明 明 系 佢 錯 ` 旦 點 系 你 佢 講 分 手 吾 系 你 講 呢 `?!

過 左 幾 排 `又 搵 番 你 `

佢當 你 系 咩 -3-`? toy 嗎 `?!

如 果 你 原 諒 佢 `可 能 佢 會 1 錯 再 錯 :)

到 時 失 去 左 你  `先 識 珍 惜 ` 太 遲 了 嘛 `!

[ 以 上 是 個 人 意 見 `xp ][/color][/align]

2007-7-20 11:05 PM 小白..xP
[color=#00ff7f]好似D戲劇情節...[/color]

[size=4][color=#ff0024]我覺得...你唔好同返佢一齊啦
佢十成九都係玩你(我覺得)
如果你地復合左之後
有一日你又係街道見到佢同另一個女仔拖手
什至做D更親密既行為
你係咪接受到先..
如果係我,,
就算我幾鐘意佢都好..
我都唔會同返佢一齊
而加既佢
可能會覺得你好易氹
什至...
會覺得你好CHEAP
要唔要都冇所謂

我相信你唔係呢D女仔
但係你同佢一齊
真係100%幸福嗎..?
呢個世界
有更多好過佢既男仔啦
係咪..?
我最憎呢D傷害女仔既男仔!![/color][/size]

頁: [1]
查看完整版本: 你當感情係咩呀?!