I-See 論壇 » 星座話愛情 » -轉-最愛拖人下水的可愛星座

2007-7-18 11:40 AM anTi-Y偉少=P
-轉-最愛拖人下水的可愛星座

第一名摩羯座
他們在事前早就已經把你算進去,跑都跑不掉!

第二名射手座
會說得天花亂墜,騙你和他一起去送死。

第三名水瓶座
要是出了什麼事情一定不會自己去擔,不然朋友是交來作什麼的?

第四名白羊座
覺得好的東西要和好朋友分享,壞的東西當然也不例外。

第五名天秤座
他們作任何事情都要找個伴一起。

第六名雙魚座
他們會在不經意之間把他自己的事說成大家都有責任一樣。

第七名巨蟹座
他們缺乏安全感的時候是什麼人也要抓!

第八名獅子座
當他們放低姿態和你講話的時候,必定是有求於你。

第九名雙子座
是夠靈活,事情大部分一個人就可以搞定。

第十名處女座
覺得一人做事一人當,沒有必要牽拖一堆人。

第十一名金牛座
以超硬脾氣聞名,絕不低頭求別人,也不願意欠別人人情。

第十二名天蠍座
他們一個人獨來獨往慣了,不太愛和別人牽扯不清

2007-7-18 11:48 AM 櫻翎
第二名射手座

不是吧 -v-"
我是個這樣的人嗎!? xd''

2007-7-18 01:03 PM kaRh0Ney
第四名白羊座

[align=center][color=#120000]吓.
係咩!?
我係D甘gE人!?
又.好似係w0.xDD[/color][/align]

2007-7-18 09:42 PM 白紗藍夢
第十一名金牛座

哈哈!
無錯,我係唔會拖人落水既~!

2007-7-19 10:07 PM loveiris830
第十名處女座

咁又唔係呀,有時都會拖人落水架...........

2007-8-27 09:22 PM hoop1719
第七名巨蟹座

我有咁大的力量就好啦^^

2007-10-21 09:55 PM mandy94915
第十名處女座

2007-10-22 06:14 PM 戀愛妄想症×]`
第五名天秤座
他們作任何事情都要找個伴一起。

好準準呀''suP`

2007-10-22 06:21 PM 你我他
第四名白羊座

:s5l84He: haha~~好地好有義氣架!
梗係有福同享...有難同當啦!

2007-10-23 01:16 AM 夢魔幻.靈
第七名巨蟹座

我 算 係 班 上 最 惡 o既 女 仔 :sYZ92E7:
以 上 o既 野 我 點 會 少 得 ( 叫 ) 埋 D 男 仔 牙 ...... :s1x77Wz:

2007-10-24 08:19 PM kwanhtk
第十一名金牛座

[color=#ff00ec]       係牙=v=   成日都係咁...so   激嬲fd子  們牙  kaka[/color]

2007-10-24 10:04 PM 長吥大_
第二名射手座

下??我邊會係咁啊!

2007-10-26 07:04 PM 13-car
第一名摩羯座
他們在事前早就已經把你算進去,跑都跑不掉!

我真係咁ga?

2007-10-26 09:44 PM kimberley520
第九名雙子座
是夠靈活,事情大部分一個人就可以搞定。

:sFQ90Oy:

2007-10-28 04:26 PM 啤.3.
第十二名天蠍座
他們一個人獨來獨往慣了,不太愛和別人牽扯不清

嗯~~其實都係架''=\/=

2007-10-28 05:39 PM MG.V_Vll
第二名射手座

嘻嘻..
幾準的Ma"
sUp+]]

2007-11-4 12:05 AM Sorry.
第五名天秤座
他們作任何事情都要找個第五名天秤座

冇錯 一定要有伴啊..**

2007-11-4 11:09 PM ~~根根~~
第五名天秤座
他們作任何事情都要找個伴一起

因為驚寂莫~~!!

頁: [1]