I-See 論壇 » 電視節目討論區 » 亞視 Vs 無線

2007-7-20 12:11 PM Cexi!_icey
亞視 Vs 無線

[b][u][color=Black]唔知大家覺唔覺得[size=2][color=Red]亞視[/color][/size]其實都有時有D驚喜比我地呢?
好似98年既我和彊屍有個約會
200X年既萬家燈火
2005年既情陷夜中環
宜D戲都好好睇
相反,無線D戲真系無咩驚喜,,,,,除左個D台慶劇,,,,,,,另外個D可以話系垃圾中既垃圾<<<<少數系好
(除左羅家良時期啦,,,,個D戲真系掂啊)
真系對無線好失望囉,,,,,
亞視都起碼比到驚喜我啊,,,,,

^
^
^
今次就用亞視既名劇去同無線比下,,,,,,[/color][/u][/b]

2007-7-20 01:31 PM 東方之豬
唔係咁既
亞視d戲多數比較一般
間中一兩套好既
你咪覺得有驚喜lor
無線咁多好戲
e+差左咪咩lor

2007-7-20 01:38 PM ``Ka!--君=]]
亞視``戲好睇,,但係畫質唔好
無線``戲得少數(糖心風暴`金枝玉葉)好睇,,但係畫質好w0``
都係支持無線``

2007-7-24 09:59 PM ~shirleyleung~
其實我覺得『我和彊屍有個約會』唔錯嫁=]

好睇丫~不過都係無線拍d劇好睇d~哈=]

2007-7-26 03:02 PM kAYa}=D
[color=Black]亞視我冇睇過`-0-所以不敢評價`
但我鐘意睇溏心風暴+金枝慾孽*v*`
溏心純粹睇爭產,,感情戲好無聊!`=]
溏心風暴d劇情n年前都做過啦`咪又係返抄!
金枝慾孽最好睇`題材新鮮`4大花旦演出`i love this`[/color]

2007-8-5 10:11 AM LxiyxChan.
[color=Black]無線的劇我全都喜歡看`[/color]

2007-8-16 05:26 PM koey__
最鐘意睇的是唐心風暴..爆好睇的

2007-8-16 05:51 PM _renee`喱;P
比較支持無線
但系講到亞視
<我和彊屍有個約會>都系1個五錯既劇集

2007-8-17 07:21 PM wmanman
我和彊屍有個約會 <> 好睇..
以前蹤橫四海都唔錯`
無線真係愈來愈無驚喜感覺-0-
依家極度少睇無線

2007-8-31 04:55 PM aR-yAn
2個台都少, 以前就亞視多L0,
果3套我都有睇XD
我和彊屍有個約會, 1,2,3 都好好睇XD

2007-9-3 10:18 PM mei_ki_yau
好小睇亞視,大多數都係睇無線多

2007-10-29 08:18 PM SZE_思
我最憎睇"萬家燈火"      但係我呀嫲又超鐘意睇...
都唔知有乜好睇...         悶死~

2007-11-30 06:34 PM cy3513
最鍾意糖心風暴,金枝玉葉,金枝玉葉
亞線有d都好睇..但係唔夠無線好睇

2008-4-4 05:50 PM  Ca`
[color=black]其實我好唔鍾意亞視
畫質差到爆;演員我好唔熟悉;等等
不過不得不承認
我和彊屍有個約會同 情陷夜中環{睇漏投少了}
我都好好鍾意
不過除左呢2個其他完成唔鍾意,所以我對您講 驚喜 不太agree
不過每人睇法都不一嘛[/color]

2008-8-21 03:23 PM 心有靈犀
金枝慾孽好好睇..我勁中2...
而ATV就首推我和彊屍有個約會系列LA

頁: [1]
查看完整版本: 亞視 Vs 無線