I-See 論壇 » 交友區 » 暑假招 老死 最好是可以傾傾心..(人仔台我係)....最想就係女仔啦^^

2007-7-21 10:30 AM 二元
暑假招 老死 最好是可以傾傾心..(人仔台我係)....最想就係女仔啦^^

暑假大招fd!最好是可以傾心的!

暑假的確太悶呀
想搵些可以傾心事的朋友同女友
最希望都係女仔啦..........緊係
但唔好超過16歲喎!
我呢係個算悶小小的人啦

希望你地同我講多d野.....你地多d開話題就最好啦

要睇相咖......
[email]l-k-w_lai@hotmail.com[/email]

2007-7-21 10:35 AM 二元
[color=#09ff00]加番小小野..........[/color]

如果你個人好悶的話......可以叫我陪你出街咖....

早晚都[color=#ffff36]ok[/color]......不過早d約我啦......因為要番工....

..唔開心搵我......悶都可以搵我咖.....最想係[color=#00ffe3]女仔[/color].....希望暑假同你有[color=#7600ff]難忘回憶啦......^3^[/color].

2007-7-21 05:29 PM ar包
你係男定女吖???

2007-7-21 09:04 PM 美儀
做fd丫  ^^
[email]mei-yee@hotmail.com[/email]

2007-7-21 09:42 PM saiman=)
做fd啊,add msn;  [email]saiman-3-@hotmail.com[/email]

2007-7-21 10:26 PM 純慢;D
hey hey~吹水區見過你^-^"
記得我嗎?
記得請@ [email]happy_tina_@hotmail.com[/email]
吾記得就算了\田/

頁: [1]