I-See 論壇 » 你賣我買* » [出售] 衫.褲.裙. 書 .飾物. 雜物 {平!}

2007-7-21 12:20 PM aR-yAn
[出售] 衫.褲.裙. 書 .飾物. 雜物 {平!}

[color=#000000]今日開POST. 因為冇$ LA. 所以平SELL.
郵寄 - 郵費你出. 我計埋郵費話你知幾多$.你先SD尼.我再SD番俾你.
           最好SD 紙幣. 我找番$俾你.
面交 - 車費你出LA. 但我吾出太遠ah. MTR線- 上水 - 沙田
吾好玩野 .  褲同裙-v-'' 可自己加皮帶MA`
貨物出門 . 吾可以退番ah, 諗清楚ah.
因為用手機影. 所以色澤吾好.
可以留低MSN, 我會ADD你, 或者你RE LEE度,我會PM你. OR你PM我都0K

簡體字書 , 買 2 送 人.

書:::
簡體字 書 :
青春漂流瓶        $ 8
別鬧了,太太       $ 7 {好好笑的1本}
女生不簡單        $ 5
不說再見好嗎    $ 5
溫柔的夜            $ 4
天使的微笑        $ 5
非常小男生和非常小女生 $4
想要的感覺       $ 6
中國文化速成讀本 { 503頁} $25
小笑話 大智慧  $ 12
心靈甘泉 送你一杯微笑茶 $ 22
365夜故事         $ 4
小時候就在想的事 $ 10   {日本人 - 黑柳彻子 著}
女生日記         $ 7

繁體字 書 :
神秘巫毒教  $ 20
香港童黨實錄 $ 22
笑到你碌地   $ 20
假如從來沒有他{有包書,好新} $25

仲有 第 850, 852 ,856期YES! , SELL $ 5 { 852可連埋 下面的小綜 POSTER}

如果要FANS / PLAY 雜誌中的某明星內頁可問我,
黑澀會,棒棒堂除外 .
[/color]

[[i] 本帖最後由 aR-yAn 於 2007-9-28 12:48 AM 編輯 [/i]]

2007-7-21 02:10 PM 鬼-.-
牛仔裙幾$???'

2007-7-22 12:06 AM aR-yAn
圖片附件. JA係相上面個位有寫.

1條$20 . 1條$40

2007-7-22 12:39 PM SZzE
你....
係咪AR YAN呀- -
你一定估到我係邊個==

[[i] 本帖最後由 SZzE 於 2007-7-22 12:42 PM 編輯 [/i]]

2007-7-22 01:25 PM CAT!
請問第12張果個呢..

個底係裙定褲丫._.'??

同埋由頂去到底大概幾長=d ?

2007-7-22 02:03 PM aR-yAn
[quote]原帖由 [i]SZzE[/i] 於 2007-7-22 12:39 PM 發表
你....
係咪AR YAN呀- -
你一定估到我係邊個== [/quote]

係-.- 被發現左tim. 但吾好同人講w0 -v-

2007-7-22 02:08 PM aR-yAn
[quote]原帖由 [i]CAT![/i] 於 2007-7-22 01:25 PM 發表
請問第12張果個呢..

個底係裙定褲丫._.'??

同埋由頂去到底大概幾長=d ? [/quote]

如果係就甘數第12張果個.係衫GE袋尼.

如果係 圖片附件寫GE 12.
就可以係衫. 都可以當係裙. 78.5 CM到.

2007-7-22 11:36 PM SZzE
[quote]原帖由 [i]aR-yAn[/i] 於 2007-7-22 02:03 PM 發表

係-.- 被發現左tim. 但吾好同人講w0 -v- [/quote]
哈哈哈哈哈
我都冇賣啦
驚咩喎
不過我唔會講xd'

2007-7-23 12:17 AM aR-yAn
[quote]原帖由 [i]SZzE[/i] 於 2007-7-22 11:36 PM 發表

哈哈哈哈哈
我都冇賣啦
驚咩喎
不過我唔會講xd' [/quote]

因為吾想俾人知ah`
我自己GE野,我吾中2任何人提MA {1直都係甘-,-

2007-7-23 01:14 PM SZzE
[quote]原帖由 [i]aR-yAn[/i] 於 2007-7-23 12:17 AM 發表

因為吾想俾人知ah`
我自己GE野,我吾中2任何人提MA {1直都係甘-,- [/quote]
....
哦..
咁我提都唔提lor= =:s7J68kU:

2007-7-23 09:47 PM aR-yAn
加多左本 [假如從來沒有他}

2007-7-25 12:13 PM aR-yAn
某D 減左價.
加野...

2007-8-15 01:06 PM aR-yAn
更新` SELL出1件衫, 減價.

2007-8-15 04:52 PM -ARx妍;]`
手扼`
add我msn::anne5d092005@hotmial.com

2007-8-15 07:41 PM 丫詩`
Add   Msn :::: [email]szegirl@hotmail.com[/email]

2007-9-5 08:41 PM aR-yAn
更新: SELL左1堆明星野 & 紅色手扼已SELL.

___{妍!}  : ADD過你了, 但係你MSN冇加番我, SO我DEL左了-V-'
                   要GE話PM我BA,.

2007-9-5 09:11 PM 嘿嘿嘿嘿.
我想要IMG005個張相裡面個條藍色珠仔既手'連''

2007-9-7 06:13 PM aR-yAn
0k` ADD左你, & 好快加野XD

2007-9-9 12:58 AM 狂野巨火雞
假如從來沒有他.
賣j0r未?
pm plz=]

2007-9-9 01:21 AM bobbycute
20. $20  wt size?

頁: [1] 2