I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我好鐘意洋蔥頭

2007-7-21 06:17 PM 牙盈''
我好鐘意洋蔥頭

[box=#FFFFFF]
:s9L66YP: 衝呀衝我要成篇沖斥著洋蔥頭 :sk419PW:
今次開POST其實都冇乜野 :scL5910:
只係純綷想為洋蔥頭致敬一下 :szd395Z:
嗯嗯如果ISEE係白色底既就會好靚架啦 :sPb69w5:
就可似依家咁 :sEi17uI:

是收區的 :sRG79PA:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

原圖,大雅我借張圖來用 :sn8927d:

謝謝大家 :sO622E6:
不要看完不評呀:slY430J::sdO11M9:

嘩好多洋蔥頭:scy17HA:
[/box]

2007-7-21 06:20 PM wsyan.
我都覺好可愛*3*
twins的好難美gum.很好呀twins ban
rainie的字可改xd

support

2007-7-21 06:23 PM 露莎x]`
haha,,i love it too!!>33333<
nice ds and meifa,,
rainie that one can chg words..
sup

2007-7-21 06:27 PM ★癲小敏﹏
哈,,真係好得意X]]
RAINIE既BAN唔錯,美化幾好
TWINS既都唔錯,字都OK

2007-7-21 06:40 PM miko.
WOW,,TWINS果張我美過`
勁難美,,,係好勁牙`

2007-7-21 06:41 PM RAIKE
rainie 幾好 字可以大隻小小
twins . 右邊字隻色唔太mh:D

2007-7-21 06:42 PM WATERRR
好多洋蔥頭:sMD177C:牙盈對洋蔥頭好有興趣=]:sdf64LI:
仲有係看完評左了=]:sO622E6:

我以為妳開POST係準備繼續拍品GE野呀@@

RAINIE的字唔錯,DS幾好,美化唔錯
TWINS的DS正,字幾好,美化很好,好想吞左佢用呢,:s4i12Hd:(飛打):sof82am:

牙盈POST洋蔥頭吸引左我有少少想用,SUPPORT:sdf64LI:

2007-7-21 06:49 PM TWING
第1 個 ..  d 影加得很好呀 .... 右面的  美滑d 仲好

第2 美得很好呀 ..  字下個交差唔要好d

support ying 加 洋蔥頭 呀 ..

2007-7-21 06:58 PM 熊 
TWINS 個 ban 好得別吧 >w< Rainie 果個也很棒 ! mix 同 feel gd =) sup.

2007-7-21 07:14 PM lilyandlily
meifa and design is good
twins ban......the cross can be removed or change ro green.........sup

2007-7-21 07:14 PM Kathy..
好搞笑XDDD
RAINIE的美化很好X)
TWINS的人大返DD字返DD好似好D
SUPPORT盈盈*v*

2007-7-21 09:19 PM iamBONNIE
兩個都好正
第一個磨下皮更正

我最鐘意尾三果個洋蔥頭..

2007-7-21 11:24 PM 蒙妮卡x]`
我都好愛洋蔥頭 :)
第 1 個磨磨皮更好
第 2 個正 :D

我好中意呢個 >>:s0I769z:

SUP:sHA53xZ:

2007-7-21 11:40 PM AR琪
好多洋蔥頭 *\/*

我鍾意呢個:szd395Z:

reina果個美化滑返少少會更好
twins果個好正

2007-7-22 02:37 AM Miyaki。
[box=#FFFFFF]哈哈..洋蔥頭萬歲:sk419PW:
在別也習慣了用呀:szd395Z:
:sMD177C: <<特別是這個樣子的 :sdM78S6:

可愛教主..字的色很襯呀..字型也滿喜:sdf64LI:

TWINS的美化掂:s2u69X4:
用返原來的字..感覺不錯呀:sO622E6:[/box]

2007-7-22 02:04 PM 冷面笑像
1...美化得,但左邊的美化有雜色...design得
2...design得...美化少黃..

頁: [1]
查看完整版本: 我好鐘意洋蔥頭