I-See 論壇 » 學校區 » 大埔官立中學 » 新生告示2

2007-7-25 01:57 PM 匿名
新生告示2

我會係2007,9月3日正式來到官中e個家
我小學鳳溪∼,唔知你地知唔知邊間= =
花名:阿昇,念到唔該話我知,我以前人地叫好做傻仔,但係好似好kai咁,so我唔中意
多多指咩,唔該唔好恰我^^9月快d黎

2007-7-25 02:01 PM 匿名
=="
呢位先生..-v-"
請問你幾多歲呢?!
食飽飯冇屎柯呀?!
升f.3就黎扮新仔..=="

[[i] 本帖最後由 ★嘉〒俊☆ 於 2007-7-25 02:17 PM 編輯 [/i]]

2007-7-25 02:02 PM 匿名
[u][color=Red]halo X) ''
禾 刀 系 新 生 丫 >V<  ;;
做 個 FD 子  xD
里 咩 班 丫 .__.?[/color][/u]

2007-7-25 02:03 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]★嘉〒俊☆[/i] 於 2007-7-25 02:01 PM 發表
=="
呢位先生..-v-"
請問你幾多歲呢?!
食飽飯冇屎板呀?!
升f.3就黎扮新仔..==" [/quote]
[u][color=Red]@0@ ... 禾 仲 以 為 系 真 TIM -.-
囧囧囧   *''[/color][/u]

2007-7-25 03:08 PM 匿名
= =''
我睇註冊日期的..
頭先都仲想覆你添- -''
好彩ja

2007-7-25 04:10 PM 匿名
你地話佢係咪真係冇野做搵野黎做丫?!..

2007-7-25 04:50 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]阿昇[/i] 於 2007-7-25 01:57 PM 發表
花名:阿昇,念到唔該話我知,我以前人地叫好做傻仔,但係好似好kai咁,so我唔中意
多多指咩,唔該唔好恰我^^9月快d黎 [/quote]
屎忽昇 你升中1呀 我又係啵

2007-7-25 04:52 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]《呀軒﹏[/i] 於 2007-7-25 04:50 PM 發表

屎忽昇 你升中1呀 我又係啵 [/quote]
你都同佢一齊傻呀?!==|

2007-7-25 06:51 PM 匿名
哈哈  我都係中一

2007-7-26 08:00 AM 匿名
呀昇你唔好on+9 ok??     收皮啦你!!

2007-7-27 11:02 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]阿昇[/i] 於 2007-7-25 01:57 PM 發表
多多指咩,唔該唔好恰我^^9月快d黎 [/quote]

你咪撚on9ok?柒西昇

2007-7-27 11:03 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]___C0eY儀=][/i] 於 2007-7-25 02:02 PM 發表
halo X) ''
禾 刀 系 新 生 丫 >V<  ;;
做 個 FD 子  xD
里 咩 班 丫 .__.? [/quote]

我1a...

2007-7-27 11:05 PM 匿名
昇= =知唔知我升邊班呀屌你= =
又話唔知= =但你又同人講話我3d= =仆街= =;;
msn 講我知ok??

2007-7-28 01:29 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]isok[/i] 於 2007-7-27 11:05 PM 發表
昇= =知唔知我升邊班呀屌你= =
又話唔知= =但你又同人講話我3d= =仆街= =;;
msn 講我知ok?? [/quote]
[color=#ff0012]
講粗口扣分.[/color]

2007-7-28 01:29 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]ar迪[/i] 於 2007-7-26 08:00 AM 發表
呀昇你唔好on+9 ok??     收皮啦你!! [/quote]

[color=#ff003f]講粗口扣分[/color]

頁: [1]
查看完整版本: 新生告示2