I-See 論壇 » TW empire » 丞琳專區 » 2007/07/25 楊丞琳眾人不滿

2007-7-25 08:48 PM 餅`Y-IN
2007/07/25 楊丞琳眾人不滿

[b][color=Black]丞琳已經多番道歉啦..
點解D人仲係咁對佢WOR ..好小器囉![/color][/b]

[color=Blue]楊丞琳因為「日本侵華失言」得罪廣大網友,即使公開道歉也難挽回他們的心。近日湖南衛視舉行網上投票,結果楊丞琳主演的「我的淘氣王子」(惡魔在身邊)票數最低,電視台仍決定要推出該劇,引發網友不滿,號召發起「萬人簽名抵制收看湖南衛視要播楊丞琳電視劇」,讓電視台對網友反應激烈也大感驚訝。 網友發起的抵制楊丞琳行動論壇,不但立刻吸引5百多人留言表示「堅決抵制楊丞琳」立場,還將楊丞琳被網友視為不齒的「惡行」,圖文並茂的放上網給大家看。
網友認為,電視台既然發起網上投票,票數最低的卻要播,明顯黑箱作業,因此也有不少人對電視台起了反感。

【2007/07/25 聯合報】[/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-7-25 08:54 PM 索女喪屍機關槍
搞錯牙佢地`
RAINIE都道咗歉`
佢只係無心之失`
又5係有心既`
點可以因為呢件事就針對佢`

電視台搞投票未必係一定跟+嗎`
只係攞意見`攞數據`
咁就話人黑箱作業`
真係5講道理`

2007-7-25 09:04 PM SIU_KING
嘩,,,,
咁都得嫁\_____ /
丞琳佢都係唔小心姐,,,,
使唔使咁牙-V-"

2007-7-25 09:17 PM 小儀﹏。
都say左s0rry喇
乜d人咁衰架
丞琳係唔小心咋嘛
[ - 我鄙視你地 xdd - ]

2007-7-25 09:18 PM mandy_1227
楊丞琳都係唔小心姐!
記仇記到而家=="

2007-7-27 12:19 AM SAloME
d大陸人真係好5中意Rainie!

SORRY左咁多次都係咁話佢....咁後生點知咁多野...-,-

2007-7-27 05:43 AM em.fling`
1次的錯永不原諒? 楊丞琳`
我1定幫你! 記仇到咁. 哼.

2007-7-27 05:20 PM love_smile
d人有冇搞錯a...佢都道左歉lo..
仲想點aRRRR!?

2007-8-17 01:37 AM 熊熊兒
[color=#ff0000]D大陸人都傻下傻下既
綱上面講既野都唔係可信..
冇理油要電視台就哂綱上D人
仲有我的淘氣王子呢個名好怪= ='
講哂SORRY仲係到嘈..
真係煩到嘔..
丞琳講得岩
唔鍾意睇可以轉台
又唔係得一個台俾佢地睇
佢地咪睇番自己果D好戲囉!