I-See 論壇 » 你賣我買* » [[100%new&real]] $99 G&G增大黑con* ((送con盒同鉗仔))

2007-7-27 12:41 AM 啊君∼*
[[100%new&real]] $99 G&G增大黑con* ((送con盒同鉗仔))

原價:$300
[color=#ff0009]現售:$99[/color]
原產地:韓國
基弧BC:8.6 (適合8.4-9.0)  <<大部份人都適合 =]
中心厚度:0.05
直徑:14mm
含水量:38% (不易產生乾燥感,不易吸附蛋白質)
材料:親水性材料合成,透氧性強、彈性佳,被稱為"活生生的人工角膜"
染色方法:內藏型染色工藝革新製造法,俗稱為"三明治",柔軟度高
顏料:美國食醫藥品(US FDA)認證的專用醫用顏料,安全可靠
使用壽命:10個月
[color=#ff0000]度數:200-300度[/color]
[500度以下既都係25度為一單位,度數要為25既倍數* eg:225/250]

[size=4]100%new&real[/size]

放射黑 : 自然增黑增大 ,夠晒自然!! (最多人買!!)

可郵寄/面交*(只限kcr沿線,,其他地方再2)

o岩既請pm/msn/e-mail :: [email]qwe_ice2000@yahoo.com.hk[/email]
THX~~

[[i] 本帖最後由 啊君∼* 於 2007-7-27 12:43 AM 編輯 [/i]]

2007-7-27 06:39 PM 啊君∼*
PUSH~~~~~~~~~

2007-7-27 06:44 PM 啊君∼*
PUSH~~~~~~~~~~

2007-7-28 08:08 AM +十戀緣十+
再加度數就加錢ah*,,!?

2007-7-28 11:22 AM 鬼-.-
點解得200-300?'
同埋得10個月既?'

2007-7-28 12:30 PM 啊君∼*
[quote]原帖由 [i]anTi-Y臭煙;[/i] 於 2007-7-28 11:22 AM 發表
點解得200-300?'
同埋得10個月既?' [/quote]
現貨暫時只有200-300度
e批貨既exp係7-08
為安全起見,,有效期為10個月

2007-7-28 12:30 PM 啊君∼*
[quote]原帖由 [i]+十戀緣十+[/i] 於 2007-7-28 08:08 AM 發表
再加度數就加錢ah*,,!? [/quote]
度數只限200-300~
其他度數沒有現貨

2007-7-28 04:31 PM 啊君∼*
push~~~~

2007-7-28 04:54 PM 鬼-.-
[quote]原帖由 [i]啊君∼*[/i] 於 2007-7-28 12:30 PM 發表

現貨暫時只有200-300度
e批貨既exp係7-08
為安全起見,,有效期為10個月 [/quote]
哇-0-
姐係keep左好耐咖?

2007-7-28 05:17 PM 啊君∼*
[quote]原帖由 [i]anTi-Y臭煙;[/i] 於 2007-7-28 04:54 PM 發表

哇-0-
姐係keep左好耐咖? [/quote]
keep左4個月lor~
但係安全既...
你e+開既話,,都可以用12個月架~

PUSH~~~~~~~~

[[i] 本帖最後由 啊君∼* 於 2007-7-28 08:23 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]