I-See 論壇 » 頭像評評站 » ugly+simple=my products

2007-7-27 02:52 PM RAIKE
ugly+simple=my products

都係整男星好XD

HO ! HO ! HAHAHA !
大家齊來笑齊來做瑜珈

笑聲瑜珈∼laughter yoga
HO ! HO ! HAHAHA !

[attach]249929[/attach]
[attach]249950[/attach]
亮的好[size=1]發姣[/size] 我點解要整粉紅色∼
但我又想要左佢∼件衫d色得閒先執下佢∼
[attach]249930[/attach]
高薯仔 ... 算啦 好簡 hoho∼
佢個樣個陣真係天真無邪∼
[attach]249928[/attach]
都係才子好 本來俾自己
最後都係用黎BID
(我冇美過圖質 所以d圖質係咁omg )

最後有兩粒icon
[attach]249932[/attach]

多謝收看

[[i] 本帖最後由 Raike 於 2007-7-27 03:04 PM 編輯 [/i]]

2007-7-27 04:11 PM TWING
icon 很好

第1 個有d 女仔咁 ..  .. 雖冇乜不分別 .. 但第2 個感覺較好

第2 不錯呀

第3 .. 字有d 迫咁 .

sup

2007-7-27 04:55 PM 蒙妮卡x]`
傻啦 beautiful+simple 就真 :]

1 係有 d 女人不過呢 d 叫俊美型 xdddd
我睇到分別呀 .. 件衫 d 色執左的確係好睇左 :)
2 很好 :] 不過 bid 打錯左做 nid -v-
3 除左圖質外都很好
icons 都很好 :]

sup =]

2007-7-27 05:19 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-7-27 04:11 PM 發表
icon 很好

第1 個有d 女仔咁 ..  .. 雖冇乜不分別 .. 但第2 個感覺較好

第2 不錯呀

第3 .. 字有d 迫咁 .

sup [/quote]
我覺得佢變性 -,-
謝謝閃

[quote]原帖由 [i]monica.[/i] 於 2007-7-27 04:55 PM 發表
傻啦 beautiful+simple 就真 :]

1 係有 d 女人不過呢 d 叫俊美型 xdddd
我睇到分別呀 .. 件衫 d 色執左的確係好睇左 :)
2 很好 :] 不過 bid 打錯左做 nid -v-
3 除左圖質外都很好
icons 都很好 :]

sup =] [/quote]
俊美和錦戶先生 大纜都扯唔埋( 120%的個人偏見)

薯仔的 算啦∼ 都係防盜一個
謝MONICA

2007-7-27 05:46 PM iamBONNIE
我要打錦戶亮=_=
粉紅色都幾襯
我舊薯 我想要=_=
我好鐘意手越果陣頭髮型=_=
兩個美化都好靚
講完拜拜

2007-7-27 05:49 PM hirochan
好正XD

都係男星好哈
估唔到RYO咁襯ROSE + PINK既BG ...
TEGO的好正..底同美化.色.BG都MATCH
TEGO真係好天真無邪
SHIGE的好正呀..好鐘意美化呀~!!
好靚D色...ICON一樣美^^

2007-7-27 06:03 PM ★癲小敏﹏
BG全部都好MATCH人
美化很好
CUT圖好正...色好靚好SHARP
SUPPORT

2007-7-27 07:45 PM bobbycute

好少男star bg ban的個底係粉紅色XP

紋落得好
美化都好
2nd icon偏黃橙了點

sup^V^

2007-7-27 07:57 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2007-7-27 07:45 PM 發表

好少男star bg ban的個底係粉紅色XP

紋落得好
美化都好
2nd icon偏黃橙了點

sup^V^ [/quote]
因為亮醬呢幅好有發姣的感覺 我才用粉紅XD
想不這麼好~
謝寶寶XD

[quote]原帖由 [i]★癲小敏﹏[/i] 於 2007-7-27 06:03 PM 發表
BG全部都好MATCH人
美化很好
CUT圖好正...色好靚好SHARP
SUPPORT [/quote]
謝謝

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-7-27 05:49 PM 發表
好正XD

都係男星好哈
估唔到RYO咁襯ROSE + PINK既BG ...
TEGO的好正..底同美化.色.BG都MATCH
TEGO真係好天真無邪
SHIGE的好正呀..好鐘意美化呀~!!
好靚D色...ICON一樣美^^ [/quote]
TEGO 以前D相好好笑 XD
超可愛 同依家好大分別
謝HIRO

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-7-27 05:46 PM 發表
我要打錦戶亮=_=
粉紅色都幾襯
我舊薯 我想要=_=
我好鐘意手越果陣頭髮型=_=
兩個美化都好靚
講完拜拜 [/quote]
你去打啦 因住成堆亮飯追殺你。
你舊薯BID到先算 :em21:
謝謝BONNIE BONNIE, 你在百忙中抽空回覆+表達你想打亮醬的心情

2007-7-27 08:11 PM
kato icon冇左下巴有點怪
yuya美得冇咩血色
kato ban同ryo不錯

2007-7-27 08:13 PM ttsee
[color=#240000]我相信係笑到麻目左
我無pa hahaha

ban 1 我睇到字之後shocked 完全唔似錦戶亮
所有野移返右少少更好 (係無左忽膊頭/手臂既問題?)
整體黎講兩個都幾好
ban 2 係bg色唔太match

其餘都很好[/color]

2007-7-27 08:15 PM wsyan.
1的字擺位可轉.頸有小小怪.可能因為黑左d.
其他很好.

2007-7-27 09:10 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]WS`恩=![/i] 於 2007-7-27 08:15 PM 發表
1的字擺位可轉.頸有小小怪.可能因為黑左d.
其他很好. [/quote]
謝謝YAN

[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-7-27 08:13 PM 發表
我相信係笑到麻目左
我無pa hahaha

ban 1 我睇到字之後shocked 完全唔似錦戶亮
所有野移返右少少更好 (係無左忽膊頭/手臂既問題?)
整體黎講兩個都幾好
ban 2 係bg色唔太match

其餘都很好 [/quote]
你日日都咁笑 梗係麻木
thx彈寶貝 都係呢個名好

錦戶亮唔似錦戶亮∼good
就好似893唔似893 XD

[quote]原帖由 [i]戎[/i] 於 2007-7-27 08:11 PM 發表
kato icon冇左下巴有點怪
yuya美得冇咩血色
kato ban同ryo不錯 [/quote]
冇左下巴好睇得多 人地拍攆角度想做到咁 我成全佢姐
大家眼光唔同
謝謝

2007-7-27 10:13 PM AR琪
ban1美化很好,好似女仔呀,粉紅色都幾襯
ban2很好呀
ban3美化都係很好
其他都正 support : )

2007-7-28 11:32 AM 小霞.
亮*V*
為什麼你要那麼帥
拉奇美得很正..
可能弄到親愛的亮......太..那個了

第二個簡得答不錯*V*
是末來的拍品麼-V-

2007-7-28 04:07 PM mossue.
好有夢幻feel既作品呢~ 支持.

頁: [1]
查看完整版本: ugly+simple=my products