I-See 論壇 » 娛樂圈大事 » S.H.E 素 顏 笑 死 網 民 .

2007-7-28 11:48 AM 餅`Y-IN
S.H.E 素 顏 笑 死 網 民 .

[b][color=Black]我就覺得佢地素顏無咩野!
唔樣衰wor ..
唔明點解某d人咁覺得好笑 -__-
分分鐘笑個人仲好笑過S.H.E  ''[/color][/b]

潮 流 興 玩 素 顏 , 繼 容 祖 兒 和 何 韻 詩 近 日 在 個 人 網 誌 上 , 將 驚 嚇 度 十 足 的 素 顏 照 公 諸 同 好 , 而 贏 得 「 勇 士 」 稱 號 後 , 出 爐 港 姐 冠 軍 張 嘉 兒 比 賽 當 日 也 以 素 顏 look 赴 會 , 成 功 殺 出 一 條 光 明 路 。 不 過 女 星 素 顏 照 並 不 等 於 八 達 通 般 通 行 無 阻 , 向 來 鬼 馬 的 台 灣 人 氣 女 子 組 合 S.H.E 便 在 網 誌 中 施 展 此 伎 倆 , 可 是 卻 慘 成 網 友 笑 柄 。

披 頭 散 髮 似 女 鬼
凌 零 發 日 前 瀏 覽 香 港 討 論 區 , 發 現 有 網 友 以 「 SHE~ 卸 妝 照 片 前 後 」 為 題 發 帖 , 轉 貼 S.H.E 於 網 誌 中 的 化 妝 前 後 照 片 , 還 忍 不 住 嘆 了 一 句 「 化 妝 品 真 的 是 女 性 好 朋 友 」 擺 明 寸 三 人 靠 化 妝 。
相 中 所 見 , 沒 化 妝 的 Selina 披 頭 散 髮 , 就 算 畫 了 眼 線 依 然 雙 目 無 神 , 猶 如 女 鬼 , 與 化 了 妝 的 她 簡 直 判 若 兩 人 , 網 友 boopoyi 說 : 「 嚇 死 我 , 好 似 老 阿 婆 ! 」 至 於 外 表 討 好 的 Hebe , 卸 妝 後 勉 強 還 見 得 人 , 不 過 凌 零 發 就 覺 得 她 雙 手 護 胸 的 甫 士 娘 得 過 火 。
三 人 之 中 , 最 離 譜 必 定 是 Ella , 本 身 男 仔 頭 的 她 大 執 一 輪 後 , 還 能 擠 出 丁 點 女 人 味 , 誰 知 卸 妝 後 的 她 , 即 時 變 回 男 兒 身 , 難 怪 網 友 vikki_ 說 : 「 嘩 , 好 man 呀 ! 」 令 凌 零 發 哭 笑 不 得 。
雖 然 S.H.E 的 素 顏 look 賣 相 驚 嚇 , 不 過 化 妝 品 牌 詩 恩 碧 C&B 卻 以 此 為 商 機 , 早 前 力 邀 三 人 擔 任 彩 妝 形 象 代 言 人 , 借 她 們 由 「 醜 小 鴨 」 變 「 天 鵝 」 的 奇 來 做 生 招 牌 , 凌 零 發 也 覺 得 絕 !

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-7-28 11:51 AM 蚊-_-`
[color=Black]我都覺得冇咩野-3-"
D人吾抵得姐xdd"[/color]

2007-7-28 11:52 AM `小詩;
[color=Black]冇 咩 唔 同 姐.  大 把 人 素 顏 仲 恐 怖 過 SHE 啦.
D 人 都 傻 傻 地 既....[/color]

2007-7-28 11:54 AM zoei!0!
[color=Black][font=Impact]我覺得冇咩唔同!`[/font][/color]

2007-7-28 11:56 AM 索女喪屍機關槍
有咩5同`
我都分5出邊張素顏`
邊張係有化妝`
點解d人仲要咁`
好無奈l0r`

2007-7-28 11:58 AM 狂野巨火雞
[font=Georgia][color=Black]冇咩分別`
有乜問題牙`
素顏刀笑`-____-?
佢地素顏樣已經好過好多明星了[/color][/font]

2007-7-28 12:01 PM MG.V_Vll
[b][u][align=center][color=Black]冇咩野ar..
講恐怖..
佢地一定唔係囉..[/color][/align][/u][/b]

2007-7-28 12:03 PM -ARx妍;]`
D人冇野搵野黎講囉....
S.H.E咁靚.佢地靚過佢地咩??
佢地冇資格咁講!

2007-7-28 12:03 PM ting215
素顏好靚靚喎..
sUp S.H.E!!

2007-7-28 12:16 PM aR-yAn
上面果D就係素顏照BA?!
我真係覺得冇咩野.
藝人尼講. 佢地素顏 好好 L0R.

2007-7-28 12:16 PM 樂`-!Z
[size=-2][color=#ff0076]根本沒差呢`
還是美嘛;有甚麼好美'
[color=#c8ff00]比好多人可愛多了* [/color][/color][/size]

2007-7-28 12:21 PM h0ney;)
我都唔覺得有咩問題...
幾好牙..
好多人素顏仲樣過SHE la....

2007-7-28 02:15 PM wmanman
有咩好笑
我覺得SHE素顏都唔係好差姐
好過好多人喇-0-

2007-7-28 03:42 PM
S.H.E 既素顏好靚^0^
咁佢地平時化妝刀係D淡妝 .. 所以素顏同化左妝刀冇咩大既分別..
d人真係好低能.. 唔知有咩咁好笑-__-

2007-7-29 12:01 AM 湯圓
ella個樣都ok喇
冇咁恐嚇....

2007-7-30 03:08 AM 嘿嘿嘿嘿.
冇咩野姐..
分明係佢地唔抵得

2007-7-30 02:14 PM 載8
人地入左行咁多年
算係咁啦
我覺得冇咩野

2007-7-30 10:50 PM ■PIGKY□□□
D人大驚小怪-3-''
S.H.E佢都素左都無乜變呀-V-

2007-7-31 03:03 PM REIKO410
-v_ 我係報紙見果d好恐怖=v+"

2007-7-31 03:18 PM h0ney;)
[quote]原帖由 [i]REIKO410[/i] 於 31/7/2007 03:03 PM 發表
-v_ 我係報紙見果d好恐怖=v+" [/quote]
係咩!?
我冇睇牙,,
不過我諗都唔會太恐怖啫..
我覺得冇問題啵...

[[i] 本帖最後由 monica` 於 2007-7-31 03:20 PM 編輯 [/i]]

頁: [1] 2