I-See 論壇 » 你賣我買* » 裕美雪映移城大碟!!!***

2007-7-30 04:33 PM 蘋兒angela
裕美雪映移城大碟!!!***

出售裕美雪映移城大碟
原價:$99:s0K649I:
現售:$70(可議)
100%new
內裡的東西完整無缺
[color=#ff001b]有寫真集連歌詞
有cd及vcd
有入裕美歌迷會的申請表[/color]
若有任何問題可以在此詢問or pm我!!!!
:sPb69w5:

買家守則 :
1) hold了的物品不可不要.......若不就入黑名單......!!!
2)所有貨品均可議價,不可太過份
3) 限本地買家購買
4) 無意者請勿發問~[如有放飛機等問題者黑名單見。]
面交:交易當日不要[玩失蹤]!!但若因為沒有空既就跟我說,我們再約時間
郵寄:買家先付款,收到信後會即日或第二日寄貨(如有需要可加$13作掛號)

交收方法:面交或郵寄均可
交收地點:只限由九龍塘到觀塘既MTR(其他地方要想想 )
聯絡方法: 若看中可PM我或add我MSN
MSN:ting199323@hotmail.com

相片在這裡喔~@w@↓↓↓↓↓↓:spl95Ay::spl95Ay:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 蘋兒angela 於 2007-7-30 06:35 PM 編輯 [/i]]

2007-7-30 05:05 PM TIFFANY‵
但係我係cd店搵到,,,係70蚊,,

2007-7-30 05:21 PM 蘋兒angela
係咩...我buy個到係$99/~\

2007-7-30 05:36 PM RIRIKY
邊有咁貴 .. 我見到系 $78 的

2007-7-30 06:35 PM 蘋兒angela
咁我減一d lo~因我buy個到係真係咁貴..

頁: [1]