I-See 論壇 » 論壇公告區 » 艾斯宗旨(會員必進)

2007-7-31 05:01 PM 小熱血
艾斯宗旨(會員必進)

[size=3]本人希望艾斯的各位會員可以忘記你們錯誤的思想,
從今天開始改變你們對艾斯的想法
令艾斯比以前的艾斯更融合

[b][color=Blue].艾斯不分新/舊會員[/color][/b],只要是註冊為會員,便是我們艾斯大家庭的一份子

[b][color=Blue].小圈子通通滾開[/color][/b],為什麼要弄小圈子,既然是艾斯的一份子,
那麼把會員分黨派真的重要嗎,還有排斥別會員真的很好玩嗎,真的”小朋友”想法

[color=Blue][b].不要輕易離開艾斯[/b][/color],為什麼要因小事離開艾斯呢...

[b][color=Blue].希望各位會員團結一起[/color][/b],團結就是力量

[b][color=Blue].上艾斯是求快樂[/color][/b],為什麼要令自己/別人不快樂

[color=Green].另外,我們希望會員不要”串”、”挑釁”別會員,引起罵戰,我們將會嚴懲有關會員[/color]

[b][color=Red][size=6]如果你們不認同上述的想法
麻煩請立即離開本站,本站不會歡迎你們[/size][/color][/b][/size]

2007年7月31日
大熱血上

2007-7-31 05:24 PM 林曦.
我不會離開的!
:sO622E6:

2007-7-31 05:35 PM h0ney;)
[quote]原帖由 [i]-曦[/i] 於 31/7/2007 05:24 PM 發表
我不會離開的!
:sO622E6: [/quote]
55,,
我都係,,
所以我係唔會串,,挑引會員嫁..>^<"

2007-7-31 05:38 PM 林曦.
[quote]原帖由 [i]monica`[/i] 於 2007-7-31 05:35 PM 發表

55,,
我都係,,
所以我係唔會串,,挑引會員嫁..>^<" [/quote]

我們都是好小孩:sEi17uI:

2007-7-31 05:45 PM 天使•愛*〃
我都唔會走架!!:s6d32uR:
I Love I SEE!!!:s9990Gd:

2007-7-31 06:02 PM miko.
OMG,,我成日串D會員`:siY93Ag:

2007-7-31 06:15 PM Akaisha_Oki
-﹏- 熱血伯伯終於看清事件
終於肯出來講一句野XD

2007-7-31 06:31 PM anTi-Y偉少=P
我會跟會員好好相處...
不會離開I-SEE@@

2007-7-31 06:35 PM [`CHIN-]
打死都唔走,,

xD*

2007-7-31 06:35 PM 微笑starstar
我係唔會走架!永遠love艾斯

2007-7-31 06:37 PM 小熱血
非常好...
各位乖的小孩子XDD

2007-7-31 06:39 PM 令仔雋
我不會離開的:sk419PW:

2007-7-31 06:44 PM HATE..
明白了 XD
呵呵 ...

2007-7-31 06:46 PM Ying
我死都唔走嫁啦

2007-7-31 06:49 PM -★nga.
我先乖 xd.
我去到元老了 @@
我幾比面你 玩左2年 xd.

2007-7-31 06:52 PM cicky82089
做咩事牙,.  內戰牙......
e家有得玩又有得笑咪幾好囉.....
唔好攪事啦,係咪......十卜“艾斯”......^^"

2007-7-31 06:52 PM ying_remember
我係唔會走ge呢....
雖然我響度咁耐...
都未結識到I SEE 朋友 ={

但係..都係E句 ,,,
{ 我係唔會走呢 " }

2007-7-31 06:56 PM 花B
[box=#FF66FF][size=3]死都唔走^^
心爆i see***[/size][/box]

2007-7-31 06:58 PM 碎仔
不會離開的!:szd395Z:

2007-7-31 07:00 PM 麥皮
em.....咁好朋友玩玩下果D串計5計ar??

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 艾斯宗旨(會員必進)