I-See 論壇 » 笑話區 » 粗口笑話 (未聽過既你一定贊!)

2007-8-1 09:23 PM 碎仔
粗口笑話 (未聽過既你一定贊!)

從前有一位勁爛口既男孩子,
他很渴望像傳說一樣,有神仙能送他3個願望。
終於等到有一天,神仙真的出現了~
神仙問:小朋友,我而家卑3個願望你,第一個願望,你想要d咩呀?
爛口既男孩子:唔洗諗啦,我乜撚都要!
神仙話:咁簡單,好啦,咁我就送卑你啦!
於是神仙就變晒所有動物既 撚 卑佢,包括:豬撚、牛撚、羊撚、馬撚....等等...
爛口既男孩子:神仙,你係咪玩野呀而家!
神仙話:我照足晒你意思架!係你話乜撚都要既!唔洗緊張,你仲有2個願望未用架麻!你第1個願望唔滿意,咁我而家送第2個願望卑你囉,你今次想要d咩呀?
爛口既男孩子:唉!咁煩,我乜撚都唔要啦!你都唔知係咪神仙黎架~
神仙話:咁慳番!
於是神仙就變走晒d撚,連個男孩子條 撚 都變走埋~ @@
爛口既男孩子:嘩~ 救命呀!我唔係咁既意思呀~ 嗚嗚...T.T
神仙話:小朋友,你得番1個願望渣喎,你今次想要d咩呀?
爛口既男孩子:我咩都唔要啦,我要變返原本咁樣!
神仙話:ok~ 冇問題!
最後,個爛口既男孩子就唔再講粗口,仲知足常樂,開開心心過埋下半世啦!
:s6G34OX:

2007-8-1 09:27 PM man.
[color=#090000][b][align=center]個結局有點爛 =___________=[/align][/b][/color]

2007-8-1 09:33 PM 杯子
好戲劇性的笑話,,
不過,我冇點笑到..
對唔住,,讓你失望啦~

2007-8-1 09:55 PM 嘿嘿嘿嘿.
好悶呀個笑話=.=

2007-8-10 12:03 PM ._.xd
好悶牙...
個笑話>口<
對唔住...
真係好悶牙

2007-8-10 12:36 PM ★iamNicole
[align=center][font=Times New Roman][color=#ff0036][b]睇 到 0 晒 =0=....
個 神 仙 明 反 野 啦`
連 佢 個 都 變 走 埋 .....
個 End!nG 好 低 ....=.=''[/b][/color][/font][/align]

2007-8-11 04:14 PM kaman_melody
[align=center][u][color=Orange]一 d 都 唔 好 笑 . . .[/color][/u][/align]

2007-8-11 04:18 PM  Ca`
[color=Black]-,-""…
送願望俾佢都吾好聲好氣[/color]

2007-8-11 04:22 PM MiYaKO
無奈  -333333-  ``*

三個願意得來不易 `!

2007-8-11 05:38 PM Marianne
咁就完架啦,好似悶左d喔

2007-8-11 05:58 PM OHLAM
冷笑話@v@`

有少少無奈- -

2007-8-11 06:21 PM SIU偉仔
結局好悶>~<悶悶,但十卜,有D好笑

2007-8-11 06:24 PM `CecIIII-
[color=Black]戈個男的.系咪傻架-0-
真系好抵死. [/color]

2007-8-11 06:25 PM 蝶蝶蝶;3
[color=Black]-_-好粗俗
個結局太不堪[/color]

2007-8-11 07:19 PM 婷..
個笑話有點無聊"
所以笑都笑吾出...
sOr`

2007-8-12 03:31 PM candykik
都唔好笑..係唔係笑話黎嫁= =

2007-8-14 02:26 PM ._.xd
哈哈哈
但真係估佢唔到...

頁: [1]