I-See 論壇 » 『搵』錢地帶 » 收棒棒堂圖,BG底

2007-8-2 11:13 AM ★癲小敏﹏
收棒棒堂圖,BG底

收棒棒堂圖,BG底
棒棒堂每張$0~-$35(主收小煜,小傑,王子_)
最好係截圖啦...唔係截圖都唔緊要

BG底每張$0~$20
唔該搵人幫下我啦~:s4U42I9:

2007-8-2 11:16 AM 索女喪屍機關槍
我個BLOG有D`
旦5知係TT`BG`定係咩`

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-8-2 11:16 AM Akaisha_Oki
只限樓主購買

2007-8-2 11:20 AM lllliiinnng`;]
睇下岩唔岩

2007-8-2 11:52 AM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]CY.雨=]]`[/i] 於 2007-8-2 11:16 AM 發表
我個BLOG有D`

**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]
佢話paaword錯誤@@

2007-8-2 11:53 AM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]青小草[/i] 於 2007-8-2 11:16 AM 發表
只限樓主購買
要左頭兩張...$10 OK?

2007-8-2 11:54 AM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]衰野`;][/i] 於 2007-8-2 11:20 AM 發表
睇下岩唔岩 [/quote]
仲有冇AH?尼D唔多岩..SOR

2007-8-2 11:55 AM 索女喪屍機關槍
[quote]原帖由 [i]★癲小敏﹏[/i] 於 2007-8-2 11:52 發表

佢話paaword錯誤@@ [/quote]
咁你想改咩PW比你入`
我可以改比你哦`
用$0的SELLPO`

2007-8-2 11:55 AM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]CY.雨=]]`[/i] 於 2007-8-2 11:16 AM 發表
我個BLOG有D`

ok啦,要左第二頁第一張同第三張
$5 ok?

2007-8-2 11:59 AM 索女喪屍機關槍
[quote]原帖由 [i]★癲小敏﹏[/i] 於 2007-8-2 11:55 發表

ok啦,要左第二頁第一張同第三張
$5 ok? [/quote]
0K`THX你`

2007-8-2 03:36 PM Gloria
截圖我有好多呢..睇下岩唔岩
多數都係小煜的,,
你知道啦..我地LEE D支持小煜的

我仲有好多唔係截圖的,,,
你要我再Cap比你睇啦..

[color=Green]↓LEE張係沒有分類,,雜的[/color]
[attach]252636[/attach]

[color=Green]↓LEE張係身體檢查[腳底按摩],,偶像訓練班[扮F4],,同棒棒堂迪斯可的[/color]
[attach]252637[/attach]

[color=Green]↓LEE張係趣味競賽的[/color]
[attach]252638[/attach]

[color=Green]↓LEE張係敖犬,,小傑,,王子的[/color]
[attach]252639[/attach]

[color=Green]↓LEE張係好耐之前口才訓練的,,有小煜,,敖犬,,王子,,呱呱,,Hiro,,小濱,,多多[/color]
[color=Red]但是size只有180x140,,唔太可以整ban,,icon就得,,但係用黎睇就無問題..正[/color]
[attach]252640[/attach]

[color=Green]↓LEE張係好耐之前的遊樂園闖關大挑戰,,有成80張
有敖犬,,小傑,,Hiro,,麵線,,monkey,,驚驚毛[/color]
[color=Red]size一樣只有180x140,,黎睇無問題..因為太多,,所以如果你要的話可以平比你呀,,都是我的珍藏[/color]
[attach]252641[/attach]

[[i] 本帖最後由 Gloria 於 2007-8-2 03:48 PM 編輯 [/i]]

2007-8-2 04:25 PM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]Gloria[/i] 於 2007-8-2 03:36 PM 發表
截圖我有好多呢..睇下岩唔岩
多數都係小煜的,,
你知道啦..我地LEE D支持小煜的

我仲有好多唔係截圖的,,,
你要我再Cap比你睇啦..

↓LEE張係沒有分類,,雜的

↓LEE張係身體檢查,,偶像訓 ... [/quote]
頭兩張我全部要晒OK嘛?
MSN SEND=]
[email]kaimiki9326@hotmail.com[/email]
錢就MSN講,..等會我開SELL POST吧

2007-8-2 04:52 PM Gloria
些些呢敏敏,,,

2007-8-2 05:47 PM AR琪
2個background,整左好奈都冇用
送的

2007-8-2 07:25 PM ★癲小敏﹏
[quote]原帖由 [i]AR琪[/i] 於 2007-8-2 05:47 PM 發表
2個background,整左好奈都冇用
送的 [/quote]
好美喔>3<
真滴送比我嗎?
謝謝你喔

頁: [1]
查看完整版本: 收棒棒堂圖,BG底