I-See 論壇 » 娛樂圈大事 » [2007.08.01]蘋果日報 阿 嬌 膺 新 玉 女 掌 門 人

2007-8-2 01:15 PM 餅`Y-IN
[2007.08.01]蘋果日報 阿 嬌 膺 新 玉 女 掌 門 人

周 慧 敏 貴 為 「 玉 女 掌 門 人 」 十 多 年 , 清 純 女 神 形 象 深 入 民 心 , 多 年 來 未 有 其 他 女 星 可 取 替 其 地 位 , 不 過 近 日 有 網 民 在 討 論 區 發 起 一 個 名 為 「 誰 是 香 港
新 玉 女 掌 門 人 」 的 選 舉 , 短 短 數 天 已 吸 引 逾 400 人 投 票 , 鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 目 前 以 231 票 領 先 。

鍾 嘉 欣 第 二投 票 名 單 上 有 多 位 當 紮 青 春 女 星 , 包 括 由 玉 女 變 才 女 的 鄧 麗 欣 、 其 好 姊 妹 傅 穎 及 無  上 位 花 旦 鍾 嘉 欣 等 , 鍾 嘉 欣 之 所 以 能 夠 成 為 第 二 得 票 率 最 高 的 玉 女 候 選 人 , 相 信 與 她 在 《 溏 心 風 暴 》 中 的 常 在 心 一 角 有 關 。 至 於 目 前 形 勢 最 差 的 女 星 , 則 是 聲 稱 為 寫 書 而 減 少 工 作 的 周 麗 淇 , 只 得 27 票 包 尾 。

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-8-2 01:18 PM -ARx妍;]`
吾系ar fa-____-"
佢叫玉女??咁世界上所有人都做影帝/后啼下fa...

2007-8-2 01:27 PM S.
牙嬌超勁`
比我我都會投牙嬌xd

2007-8-2 01:28 PM maniii.
我覺得如果阿嬌都唔係玉女既話冇人係囉.
又清純又可愛 只係緋聞多-,-

2007-8-2 01:54 PM -★nga.
講真5投gill  5 通stephy 周麗淇 咩= =
gill 好清純 又可愛  又多人中2 有呢個資格做law=v=

2007-8-2 01:56 PM 傷寒女
[quote]原帖由 [i]IKY.[/i] 於 2007-8-2 01:28 PM 發表
我覺得如果阿嬌都唔係玉女既話冇人係囉.
又清純又可愛 只係緋聞多-,- [/quote]
我同意丫..講得好..=w=
又清純又可愛+w+

2007-8-2 04:13 PM ╭☆檸檬
哈哈``  永遠支持Gill  and  Theresa

2007-8-3 03:49 PM 1塊膠布t3t`
有stephy b0r*v*
都有theresa姐*v*

頁: [1]