I-See 論壇 » [ BERRYZ 工房區 ] » Yurina8月3日生日大快樂!!

2007-8-3 12:00 AM Joyce*Tsz
Yurina8月3日生日大快樂!!

熊井友理奈
くまいゆりな

中学2年生  
生年月日:  1993.8.3  
血液型:  B型  

大家知唔知8月3日係咩日子呢..
小熊生日...
祝小熊生日快樂!!
大家留個cm la!!

2007-8-3 12:04 AM 小楠`
[b][color=#0000ff][align=center]小熊生日大快樂-
祝小熊越大越令女.
讀書拎到好成績.
每次既演出都成功._.[/align][/color][/b]

[[i] 本帖最後由 小楠` 於 2007-8-3 12:05 AM 編輯 [/i]]

2007-8-3 12:09 AM 咇仔
小熊就生日啦=]
預祝生活幸福快樂=]

2007-8-3 12:31 AM Miyaki。
[box=#FFFFFF]紫很準時開PO嘛:s2u69X4:
有BERRYZ成員同佢1齊過..1定好開心:sYt81bY:
遲D會出個人寫真喔:sel43MB:
預祝新寫真大賣!!:sO622E6:
熊女皇生日大大大快樂:syl68Ba:[/box]

2007-8-3 12:46 AM Joyce*Tsz
[quote]原帖由 [i]Miya-ki[/i] 於 2007-8-3 12:31 AM 發表
紫很準時開PO嘛:s2u69X4:
有BERRYZ成員同佢1齊過..1定好開心:sYt81bY:
遲D會出個人寫真喔:sel43MB:
預祝新寫真大賣!!:sO622E6:
熊女皇生日大大大快樂:syl68Ba: [/quote]
多miyaki咁讚我...XD..
:sWh98W1:好想睇MASSA同小千同佢過成點...:sYt81bY:

2007-8-3 02:52 AM Miyaki。
[quote]原帖由 [i]Joyce*Tsz[/i] 於 3/8/2007 12:46 AM 發表

多miyaki咁讚我...XD..
:sWh98W1:好想睇MASSA同小千同佢過成點...:sYt81bY: [/quote]

以往的100%..下面的小圖會有幾張圖呀..
但現在..應該都沒了:sXj48DF:
不過1定會係好開心:s3y77oR:
我諗仲會有好多禮物:sWU70Mx:

2007-8-3 02:57 AM miko.
[quote]原帖由 [i]Miya-ki[/i] 於 2007-8-3 01:22 AM 發表

我諗仲會有好多禮物:sWU70Mx: [/quote]
什麼小圖`@v@
祝小熊生日快先`
雖然唔囍她`
就到小雅生日喇`:sFQ90Oy:

2007-8-3 03:04 AM anaise
祝小熊生日快樂!^_^

[[i] 本帖最後由 anaise 於 2007-8-3 03:06 AM 編輯 [/i]]

2007-8-3 03:21 AM Joyce*Tsz
[quote]原帖由 [i]Miya-ki[/i] 於 2007-8-3 02:52 AM 發表

我諗仲會有好多禮物:sWU70Mx: [/quote]
對呀...
KONKON生日個時仲有段片...:sFQ90Oy:
不過都冇佐...=.=
H!P好似仲味有小熊個一D生日公式..:scZ57RZ::sup44hr:

2007-8-3 03:23 AM cicky82089
路過的........
祝小熊生日大快.........樂~

2007-8-3 08:44 AM RIRIKY
[box=#FFFFFF]八零三 !!熊熊熊熊熊熊生日大大大大大快樂 !:soO27Su:
祝熊熊每一年的八零三都是帶著驚喜 ,, 滿足的過 ..:s4a57xW:
祝小熊每一年的八零三都更美 !腳更長 xD
祝友理奈寫真賣到街知巷聞 .... :sO622E6:二三四五六本接踵而來 !
[color=Red]Happy  Birthday To Yurina Kumai :D[/color]
[/box]

2007-8-3 11:05 AM 牙盈''
嗚淚奔 ..  給人搶先一步啦,我不依我不依呀 ~

[color=Red][b][size=4]2007.08.03 熊井友理奈14才誕生日れバザシ滃/size][/b][/color]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

可以看到私設很多人都在賀小熊生日哦。

不知不覺原來都喜歡熊女王兩年囉 ( 其實只有兩年呀 .. )
一邊看著我家的 ( 一路以來都是我家的哦 ) 小熊,就一邊看著她一邊高哦 .. 真是好高。
在H!P中第一個喜歡的人就是小熊,其實想清楚,最喜歡都仍然是熊女王哦。
記得剛開始喜歡小熊的時候,就是被她那種純純又高貴的氣質所吸引的。
小熊吸引人就是那種無論怎樣也有可愛、帥氣、高貴、清純集於一身的氣質,
所以我說呀,小熊還是直長髮最好 XD
熊熊真是個又可愛又帥氣的女孩哦哦哦。

對於小熊的唱功,就由一開始都認為她是唱得的。
第一次聽BERRTYZ的歌,就馬上能夠認得出小熊那種獨特的聲音,一聽就知道!
之不過,老實說小熊這幾年唱歌沒什麼大突破,
相比起小雅或是梨沙子,很明顯一直是平線的發展,雖然也是很好 XD
如果小熊能夠再有突破的話,就真正成為女王的囉 XD

有人說小熊女王經常會很COOL,但我認識她這樣久都未有這種感覺啊。
雖然有時看MAKING小熊是會有呆樣 XD
但經常都在笑,而且還很愛說話嘛,只是相比起整隊還沒其他人那樣可愛式的健談 ...
之不過,小熊若不笑裝帥的話,殺氣卻有點重 XDD

等了這麼久,在小熊生日後一個月就終於有她的第一本個人寫真囉。
我真是好想好想買呀,本想儲錢買的呀,但我訂下了你文化祭的週邊呀小熊 ..
我沒錢了 .. 連買人家本命商品的錢都沒有了,小熊你很會搶錢 XD
怎都好,我會賀祝你第一本寫真集大賣的哦!

2007-8-3 11:06 AM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]Joyce*Tsz[/i] 於 2007-8-3 03:21 AM 發表

對呀...
不過都冇佐...=.=
H!P好似仲味有小熊個一D生日公式..:scZ57RZ::sup44hr: [/quote]

出左架啦..
不過小的未去找 XD
而且大大們都未上傳哦

2007-8-3 01:34 PM ying._.
熊井生日快樂 x)
又大歲囉 ^v^
要加油喔 .0.
祝你愈大愈靚 -v-
愈來愈高 xd
不過我覺得你已經夠高咖啦 =v=""

2007-8-3 02:05 PM Miyaki。
[quote]原帖由 [i]衰鬼`;][/i] 於 3/8/2007 02:57 AM 發表

什麼小圖`@v@
祝小熊生日快先`
雖然唔囍她`
就到小雅生日喇`:sFQ90Oy: [/quote]

那些已是過去式:sXj48DF:
現在那頁雜誌已經沒了:s4U42I9:

2007-8-3 02:10 PM Miyaki。
[quote]原帖由 [i]Joyce*Tsz[/i] 於 3/8/2007 03:21 AM 發表

對呀...
不過都冇佐...=.=
H!P好似仲味有小熊個一D生日公式..:scZ57RZ::sup44hr: [/quote]

其實出了喔..但還沒有大點的圖貼..
先看官網小圖吧:sO622E6:

2007-8-3 02:16 PM Miyaki。
[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 3/8/2007 11:05 AM 發表
嗚淚奔 ..  給人搶先一步啦,我不依我不依呀 ~

2007.08.03 熊井友理奈14才誕生日れバザシ

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

可以看到私設很多人都在賀小熊生日哦。
... [/quote]

其實熊女皇人氣很好呀..
但感覺做真正主音的..好似比較小:s9s83OI:
的確..B工們的聲音也很特別..
很容易就可以分得各人出美妙的歌:sFQ90Oy:

2007-8-3 02:53 PM [`CHIN-]
小熊生日快樂牙!!

希望你寫真大賣,,

愈來愈令女!!

讀書成績愈來愈好!!

hapi b-day*

2007-8-3 03:12 PM Emmm.
熊熊今日生日耶"
點少得我呢~
我係度祝你::
愈大愈靚女!
唱功愈黎愈好!
829出既PB會大賣!
(我一定會去買架.你等我呀!)
不過....
你唔好再高喇.你已經好高喇-v- (某:::你白痴!人地要高就冇得講架啦!可能佢都唔想呢`)
總之:
生日快樂哇>v<
my yurina kumai

2007-8-3 03:17 PM Joyce*Tsz
[quote]原帖由 [i]Miya-ki[/i] 於 2007-8-3 02:16 PM 發表

其實熊女皇人氣很好呀..
但感覺做真正主音的..好似比較小:s9s83OI:
的確..B工們的聲音也很特別..
很容易就可以分得各人出美妙的歌:sFQ90Oy: [/quote]
對呀..
如果小熊來看呢個post就好la...XD
咁多人都祝福佢XD:s4S514u:
熊一定好開心呢...

頁: [1] 2 3