I-See 論壇 » 型男索女貼圖區 » 轉-彤彤; )

2007-8-3 02:56 PM Akaisha_Oki
轉-彤彤; )

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

1張素顏照

符送埋佢xG;

2007-8-3 11:12 PM  Ca`
[color=Black]
yes!架?
冇化妝都好靚w0-v-"[/color]

2007-8-11 11:13 AM 可愛的瑩瑩
[quote]原帖由 [i] CA``[/i] 於 2007-8-3 11:12 PM 發表

yes!架?
冇化妝都好靚w0-v-" [/quote]
係牙....
好令:sFQ90Oy:...
佢令過曉雯xp:s9E43yV:

2007-8-11 11:18 AM Sz-`
[u][color=Black]我覺得佢麻麻地啦
隻眼好妖[/color][/u]

2007-8-11 05:54 PM §嵐嵐§
[align=center][color=Purple]幾令啵,,
佢有幾張個頭髮好搞野=],,,[/color][/align]

2007-8-11 07:27 PM BabE_{優}
幾靚唷....
我覺得素顏顯得好清純....* *

2007-8-12 03:36 PM -[]-
彤彤`>[]<`

好可愛`而且非常nice :]

2007-8-20 04:23 PM olee
彤彤好令女ar~=]

2007-8-21 03:10 AM 一對大眼袋
唔化妝ge佢∼都唔錯呀∼

2007-8-21 01:21 PM CAT!
我覺得第2張好搞笑^3^

佢副眼鏡大到好大^3^'''

正牙^﹏^

2007-8-21 01:23 PM 啤.3.
好令女呀佢~~~*\/*

2007-8-21 01:29 PM zoei!0!
[color=Black][font=Georgia]佢刀幾靚丫
唔花妝個樣刀幾點既`![/font][/color]

2007-8-27 08:52 PM aHSky:P`
[color=#9100ff]很美的說-V-
化吾化妝都系甘令A_A`[/color]

2007-8-28 12:14 AM 大Bb
[quote]原帖由 [i]-[]-[/i] 於 2007-8-12 03:36 PM 發表
彤彤`>[]<`

好可愛`而且非常nice :] [/quote]
[align=center][size=5][u][b][color=#ff0012]你錯了.,.佢一D都唔NICE!
同埋佢最後果張唔係素顏!
因為果日我都有同佢一齊去旅行!
我同佢同一間學校..佢係學校,,根本同係出邊係兩個人!
佢係學校成日想做大家姐-.-句句野都有粗口!
佢真正素顏O既樣,,你地見到之後都可能會嚇親![/color][/b][/u][/size][/align]

2007-8-28 02:48 AM (^-^#)昔”
[quote]原帖由 [i]大Bb[/i] 於 2007-8-28 12:14 AM 發表

你錯了.,.佢一D都唔NICE!
佢真正素顏O既樣,,你地 ... [/quote]
我有佢真正素顏既樣,肥好多=.=

2007-8-28 05:44 PM 大Bb
[quote]原帖由 [i]@-@!昔-昔;[/i] 於 2007-8-28 02:48 AM 發表

我有佢真正素顏既樣,肥好多=.= [/quote]
佢唔肥..但就真係好樣衰!

2007-8-28 07:47 PM -[]-
[quote]原帖由 [i]大Bb[/i] 於 2007-8-28 12:14 AM 發表

唔好意思`我見過佢第張素顏`我覺得0K`
雖然幅面有少少badyfat`
睇你個樣-_- 你好憎佢- -
你同佢1間學校`係咪同一班?

2007-8-28 07:53 PM man.

[color=#000000][u][align=center]
佢個樣系點`@@
你好似好憎佢甘 -0-'[/align][/u][/color]

2007-8-28 08:50 PM KOstEr07
THANK YOU AR
好靚AR!!

2007-8-29 12:52 AM 大Bb
[quote]原帖由 [i]-[]-[/i] 於 2007-8-28 07:47 PM 發表

唔好意思`我見過佢第張素顏`我覺得0K`
雖然幅面有少少badyfat`
睇你個樣-_- 你好憎佢- -
你同佢1間學校`係咪同一班? [/quote]

[size=6][align=center][u][b][color=Red]我想講既係相同真人可以好唔同GA!
相..可以影到人好令!但真人點都唔會!
係!我係好憎佢!因為佢成 日都懶串..但又唔夠人串!
其實唔但之我..學校都有好多人憎佢!
同佢FD過既好多都話佢好扮野!
成日都叫人搞小圈子..但最終比人排斥果個係佢!
有兩年一班..一年唔同班![/color][/b][/u][/align][/size]

頁: [1] 2
查看完整版本: 轉-彤彤; )