I-See 論壇 » 『搵』錢地帶 » 收` 軟 件 =]

2007-8-4 08:43 PM 丫詩`
收` 軟 件 =]

Cut 歌 程 式 =]]
中 英 也 可 ''
最 好 就 中 ''

價 錢 : 0- 1000* 視 乎 好 用 既 程 度 ''

2007-8-4 08:50 PM `小詩;
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[color=Black]我有,我覺得幾好用,又簡單
你試下覺得好唔好用先喇[/color]

[[i] 本帖最後由 小詩=] 於 2007-8-4 10:49 PM 編輯 [/i]]

2007-8-4 09:05 PM 丫詩`
[quote]原帖由 [i]小詩=][/i] 於 2007-8-4 08:50 PM 發表

我有,我覺得幾好用,又簡單
你試下覺得好唔好用先喇 [/quote]

-333-'' 點 用 咖 ?!!

2007-8-4 09:22 PM baby-N

2007-8-4 09:25 PM `小詩;
[quote]原帖由 [i]{-詩|][/i] 於 2007-8-4 09:05 PM 發表

-333-'' 點 用 咖 ?!! [/quote]

1.開佐個goldwave,之後再搵首自己想cut既歌
2.之後你自己鐘意cut邊度就cut邊度.
3,cut完之後揀edit~~>>copy~~>>paste new..之後佢會彈出你cut佐果後野出黎
4.之後如果你嫌細聲可以較大聲..(附圖
5.搞掂哂後可以save

講得唔清楚,,有問題可以問我. ^^

2007-8-4 10:05 PM 丫詩`
[quote]原帖由 [i]小詩=][/i] 於 2007-8-4 09:25 PM 發表

1.開佐個goldwave,之後再搵首自己想cut既歌
2.之後你自己鐘意cut邊度就cut邊度.
3,cut完之後揀edit~~>>copy~~>>paste new..之後佢會彈出你cut佐果後野出黎
4.之後如果你嫌細聲可以較大聲..( ... [/quote]

S0r 牙 ''
真 系 吾 系 好 明 ''
不 如 Msn 傾 ''

2007-8-4 10:49 PM `小詩;

2007-8-4 10:58 PM ∮PuI∮
呢個係中文的
你睇下岩唔岩同識唔識用
岩而又唔識GE話
我可以整埋教學俾你

2007-8-4 11:20 PM 丫詩`
[quote]原帖由 [i]∮PuI∮[/i] 於 2007-8-4 10:58 PM 發表
呢個係中文的
你睇下岩唔岩同識唔識用
岩而又唔識GE話
我可以整埋教學俾你

**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]

U m  .. 你 可 以 Sd 比 我 睇 睇 先 ''

2007-8-5 01:25 PM ∮PuI∮
DEL SELL POST

[[i] 本帖最後由 ∮PuI∮ 於 2007-8-5 10:29 PM 編輯 [/i]]

2007-8-5 03:48 PM baby-N
[quote]原帖由 [i]{-詩|][/i] 於 2007-8-4 11:20 PM 發表

U m  .. 你 可 以 Sd 比 我 睇 睇 先 '' [/quote]
我果個你要吾要0.0

2007-8-5 04:35 PM 丫詩`
[quote]原帖由 [i]baby-N[/i] 於 2007-8-5 03:48 PM 發表

我果個你要吾要0.0 [/quote]

Um .. 你 個 個 吾 岩 =]
S0r*

頁: [1]
查看完整版本: 收` 軟 件 =]