I-See 論壇 » 漫畫區 » 愛麗絲學園同人圖--小螢黑白彩色版

2007-8-5 06:23 PM 筱文
愛麗絲學園同人圖--小螢黑白彩色版

大家好.我是第一次來這個論壇post東西的...

希望大家多多支持我,給我一些回覆吧!! ( 自己一手一腳製作的 "_")

我是個愛麗絲迷,所以畫了四個主角,

今次我要post的是標題說的  小螢.

原版是:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

上色版:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
↑背景是自己另外加工的! 想了很久也不知搞什麼好了!!!

2007-8-5 06:30 PM ΨΛη
對眼我好鐘意呀@@
靚^^
加上我又鐘意紫色XD
我都有睇嫁

[[i] 本帖最後由 ΨΛη 於 2007-8-5 06:32 PM 編輯 [/i]]

2007-8-5 06:33 PM 筱文
[quote]原帖由 [i]ΨΛη[/i] 於 2007-8-5 06:30 PM 發表
對眼我好鐘意呀@@
靚^^
加上我又鐘意紫色XD [/quote]

其實我不肯定小螢的頭髮的顏色,但因為我喜歡紫色又覺得很配,
所以就用了紫色!!
^.^多謝你回覆。

2007-8-5 06:36 PM ΨΛη
[quote]原帖由 [i]筱文[/i] 於 2007-8-5 06:33 PM 發表

其實我不肯定小螢的頭髮的顏色,但因為我喜歡紫色又覺得很配,
所以就用了紫色!!
^.^多謝你回覆。 [/quote]

愈睇愈鐘意對眼XD :sFQ90Oy:

2007-8-5 06:48 PM YAMMI
畫得好正ar..
小螢好可愛

2007-8-5 11:13 PM chingky
小螢長大了T^T,,感動..我想問你點上色嫁..我唔識....^^'''教下我呀...
你加左多好令令=V=

2007-8-6 12:07 PM 筱文
[quote]原帖由 [i]chingky[/i] 於 2007-8-5 11:13 PM 發表
小螢長大了T^T,,感動..我想問你點上色嫁..我唔識....^^'''教下我呀...

你加左多好令令=V= [/quote]我用photoshop,
自己用筆刷填呀填的, 記得每一個部份都要開新圖層。

2007-8-7 10:59 PM 可否愛我。
我冇睇過呢本漫畫啊!!!
但係我覺得你畫得好靚啊~
上左色更靚啊~~

2007-8-9 05:25 PM assassin
唔似小螢...小螢細粒d好d 喎...^^ sor ...唔好介意...

2007-8-9 06:54 PM ~樹琴~
畫得巧令令丫>V<
        SUP   U   ︿︿
             +油牙

2007-8-11 11:15 PM 雪之吻
巧令令唷
十卜你牙 =^=''

頁: [1]