I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » {轉}-`結局*完**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)

2007-8-6 05:23 PM 欣.
{轉}-`結局*完**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)

[color=#ff0000]-0-第一集,,,
請切換完整版來瀏覽圖片和連結<3按我入**
^^*第二集*
請切換完整版來瀏覽圖片和連結<3按我入**
第三集**界手的情人*當我失去你那一秒心突然就變老:)

第一集*:) 沒興趣 聽 你 說那 所 謂 的 {道理} "[**

我:::我跟佬走呀[鬼臉*]

杰:::喂喂喂*

我就咁樣就拉埋南走

南:::詩,,你到結婚都係咁任性嫁

我:::咩喎,,咁我,,我,,

南:::咁怡家點呀

我:::點喎,,,唔好結囉,,佢追都唔追出黎

杰:::詩,,詩[追出黎*]

我:::嘩*

我就係咁拉住南走-0-

杰:::詩,,唔好再走啦[捉到我-0-*]

我:::我,,我..

我唔講完佢就咀左我啦*

最hurt果個仍然係南*[/color]

[[i] 本帖最後由 臭欣BE}} 於 2007-8-13 08:56 PM 編輯 [/i]]

2007-8-6 05:24 PM 欣.
* 願 望} 是 為 你 苦`°° ★願 望 是 為 你 哭-!]= 但 是 又 *受傷] 不 重 !?*

[color=#ff0000]* 願 望} 是 為 你 苦`°° ★願 望 是 為 你 哭-!]= 但 是 又 *受傷] 不 重 !?*

南:::呀!!!你哋唔嬲大家啦可,,我走先啦

雖然佢係笑住黎講,,,但係邊個唔知佢係苦笑,,,,如果我冇撞到杰*可

能怡家筒我結婚果個係南,,,對唔住*,,,

我筒杰最後決定唔結婚住因為大家對結婚既野意見不合*

我筒杰雖然,,,關係好好咁,,但冇曬以前既FEEL,,對住杰佢我竟然有

好支力既FEEL??我要點做好??[/color]

2007-8-6 05:25 PM 欣.
〝..*》〃花心的你 }; 不是花心的女人 總襯不起你°× ..

〝..*》〃花心的你 }; 不是花心的女人 總襯不起你°× ..

面對佢,,我都唔知點好*佢係咁問我哋幾時結婚,,,我真係覺得好辛苦*

我哋金連要會考啦*

南::::詩,,,你溫左書味呀??

我:::仲有好多唔識呀

南:::我教,,,

杰:::唔洗你教,,我教[黑面*]

南:::咁你鍾意啦!!!*

跟住南就走左,,,

我:::XX杰,,你識咩??

杰:::唔好理啦,,不如我哋考完就結婚啦??

我:::你好過份呀[COM左佢一巴]*

跟住我衝左去廁所到喊*

我:::佢做咩會變左咁多嫁??如果我當初係簡南,,,會唔會好D??

杰:::喂,,佢咩事呀,,叫佢結婚,,我係唔想佢比人搶走炸咁都要打我,,[嬲*]

我跟住會點做好??*

CM"""""

2007-8-6 07:01 PM ``Ka!--君=]]
快`p0st la``
subbbbbbbbb-]

2007-8-6 07:08 PM 上官芷
po啦po啦...
sup...

2007-8-6 07:37 PM 0o芸芸o0
十卜u..快po..

2007-8-7 02:15 PM 欣.
♡*或許我真的很固執

[color=#ff0000]♡*或許我真的很固執

我喊完出番去**

杰::::詩,,我哋..

我:::嗯,,我哋分手啦

杰:::你,,,做咩要搞到咁呀,,我想結婚係因為驚你比人搶走呀*

我:::咁你有冇諗過我呀,,知唔知我想唔想結呀??

南::::你哋唔好再嘈啦,,,,,

杰:::你仲好講,,,係你叫詩筒我分手既,,係唔係??

我:::夠啦,,我受夠啦,,XX杰我哋分手啦

跟住我就跑走左,,,怡杰佢接受唔到,,,佢係咁喊,,怡南就追我,,,

南追我果時咁岩有車,,,佢,,,[/color]

2007-8-7 02:16 PM 欣.
  -♥多 得你用 行 動證 明為我 好||*

[color=#ff0000]  -♥多 得你用 行 動證 明為我 好||*

我:::南,,,南[喊*]

南:::對,,,對,,唔,,住,,,唔可以,,,

我:::頂住呀,,我怡家打999,,

南::::我,,,唔可以,,,,再陪你,,,啦,,,

我::::唔好呀,,喂呀,,你哋仲唔打999

跟住有個呀婆打左,,,,

e院*]]

南佢怡家做緊手術,,,,*我,,我好驚冇左佢,,,,

e生出左黎*=]

e生:::邊個係xx南個家人

我:::我,,吾,,我係佢女朋友

e生::哦,,佢,,冇咩事,,但係就冇左佢筒佢最緊要既人既一部分記憶*

南::::e,,,你係,,,

我::下,,我係你女朋友

咁岩杰黎左,,,,*[/color]

2007-8-7 02:17 PM 欣.
‵▒ 人群內望向東望向西× 就這麼的失散ˇ∙∙

[color=#ff0000]‵▒ 人群內望向東望向西× 就這麼的失散ˇ∙∙

杰::::哈,,,好一對9男女

南:::你係杰??

杰:::唔係我唔通係你呀媽咩*

南:::哦,,你係我呀媽,,,呀媽:)

杰:::喂,,你咩事呀,,,

我:::佢失憶,,,

杰::哈哈,,抵死

拍*

杰:::你,,打我

我::佢怡家失憶呀,,你仲咁講*

杰:::你為左佢打我[苦笑*]好,,,我由怡家唔會再筒你有咩關係*

我:::我一早講過la,,,分手呀ma,,,,[/color]

2007-8-7 02:18 PM 欣.
___°失 去你-♣ 來 叫我 獨 自營造 氣氛 !?

[color=#ff0000]﹎°失 去你-♣   來 叫我 獨 自營造 氣氛 !?

杰:::你都幾好野,,諗都唔諗就咁講,,唔通你唔記得左以前啦??

我:::唔好講笑啦,,你點對我呀,,,

杰:::我咁耐都仲咁專一,,你仲想點呀

我:::哈哈,,,你唔好唔記得呀,,你都有做錯個,,,,你唔記得啦

杰:::你做咩要提番起,,,,

南:::我既女朋友筒我呀媽,,,你哋講緊咩??

我::哦,,冇野,,我唔得閒呀,,我遲d再黎探你:)

南:::嗯*

跟住我比杰拉走,,,,跟住佢竟然,,,[/color]

2007-8-7 02:19 PM 欣.
`|*{ 我 欠缺勇氣__ 面 對你﹡-

[color=#ff0000]`|*{       我 欠缺勇氣__  面 對你﹡-

佢竟然咀我,,,,不個我係唔想,,我係咁推開佢*

5分鍾*

杰:::你可唔可以唔筒我分手,,,,

我:::但係.....

杰:::我唔會再逼你筒我結婚嫁la

我:::咁,,,南點呀??

杰::佢,,,

我:::我唔可以咁自私的,,佢一曰都味好番,,我一曰都要做住佢女朋友先*

杰:::咁,,咁好啦

南聽到全部野,,,,仲陰陰嘴笑,,佢有咩計劃呢??[/color]

2007-8-8 10:46 AM 嘿嘿嘿嘿.
哈哈`
好搞野呀..
呀媽

2007-8-8 12:05 PM 0o芸芸o0
加油...十卜u  ..
繼續po啦......我要cc>33<....

2007-8-8 01:07 PM -★`癲小詠×°
呀杰幾時生左咁大個既仔嫁xdd
睇哂結局啦xd
呀詩好傻

[[i] 本帖最後由 仇‘ 於 2007-8-8 01:18 PM 編輯 [/i]]

2007-8-8 11:52 PM Hiu_-細曉
好搞野牙
牙杰係牙南既牙媽
不過我覺得牙南有D野

2007-8-9 02:57 PM 欣.
--- ))°°×何事我每次都不知不覺越來越想你ˊ﹒•

[color=#ff0000]--- ))°°×何事我每次都不知不覺越來越想你ˊ﹒•

我返到去*

南:::女朋友,,我有d肚餓

我:::咁我去買野比你食

南:::唔洗,,我筒你去食,,,呀媽返屋k先

我:::下,,但係

杰:::算啦,,我返屋k啦

m記::;

南:::女朋友,,你食咩??

我:::下,,,咩呀

南咩都冇講就咀左我,,但係我都要忍下啦

5分鍾*

南:::哈哈,,好好食*

我:::-0-係咩...我唔覺既,,,

南:::不如,,,,

-0-佢仲想點??*[/color]

2007-8-9 03:00 PM 欣.
, ♥你是不可取替 :::`

[color=#ff0000], ♥你是不可取替 :::`

南:::不如我哋...

我:::-0-我要返屋k呀

南::;唔好啦,,,不如我哋去玩下先啦

我::你岩岩就係想講依d??

南:::對對*

我:::-0-哦哦

跟住去左酒吧*我睇到d,,,,[/color]

2007-8-9 03:02 PM 欣.
[◆``很怕跌倒[×▲!因為跌倒之後我便振作不來★*

[color=#ff0000][◆``很怕跌倒[×▲!因為跌倒之後我便振作不來★*

我睇到杰起到筒人咀*

哈哈*真可笑*我係一個娃娃,,,只係比人玩弄,,,

我::::南,,,黎,,我哋再飲*[醉*]

南::::好[醉*]

跟住*杰見到我哋

杰:::詩,,你

我:::走呀,,,我唔想見到你呀....

杰:::對唔住

跟住杰走左*

我:::黎,,,南,,,

南:::夠啦[醉唔哂啵]

南慢慢咁接近我,,,,佢想點??[/color]

2007-8-9 03:03 PM 欣.
-{♡]` 誇大快樂 -*:掩蓋傷痛!】*|\; `

[color=#ff0000][b] -{♡]` 誇大快樂 -*:掩蓋傷痛!】*|\; `

[拍*]   
  南佢竟然com我*

南:::你可唔可以唔好咁呀,,你知唔知我會心痛??

我:::你講咩呀,,[扮唔知*]你係我最好既朋友

南::::但對我黎講你係我愛得最深既朋友,,,唔通你冇理過我既感受*

我:::對,,,對唔住

南:::我對你咁,,,換番黎係一個對唔住,,,,

跟住南就走左,,,我真係衰,,,我係一個傷人的娃娃,,,,*

胡清藍 - 兩個世界

傷感故事
誰真的愛聽
特別那是你
怎麼忍心
oh memory
多年不停逃避
對你的感情一直累積
hey dear my friend
請給我你的笑臉
兩個不同世界
路有多遠
goodbye my wonderful world
一句再見都沒留
是我怕你淚流
還是我說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的那時候
卻走到了盡頭

oh memory
多年不停在逃避
對你的感情
卻一直都在累積
hey dear my friend
請給我你的笑臉
兩個不同世界
要走一遍路會有多遠
一句再見都沒留
是我怕你淚流
還是我說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的時候
我轉身走沒留下理由
一句再見都沒留
是我怕你淚流
我哭過後還說不出口
愛得最深的朋友
最需要我的時候
我的一生卻走到了盡頭[/b][/color]

2007-8-9 03:04 PM 欣.
!!))找我了嗎?_▂

[color=#ff0000]!!))找我了嗎?_▂

南走了...最撐我既人都走了....

我返左屋K....做由以前到怡家都會做既野....介手

杰打左好多廁電話比我....

佢想點呀....係佢傷害左我...

我支力....

跟住我起個脤博到大力咁介一介.....

砰......[/color]

頁: [1] 2 3