I-See 論壇 » 笑話區 » 你能數得出多少個歌名?[[轉]]

2007-8-8 12:10 PM 麥皮
你能數得出多少個歌名?[[轉]]

你能數得出多少個歌名?

係富士山下既一間旅館入便, 係我睇完勁歌金曲之後,我發夢見到一個自稱阿牛既人尼同我講:’

我係愛神,我教你一招必殺技,就係愛與誠.呢招無倫天才與白痴都識.”

係我訓醒之後,我不斷甘諗夢中人係邊個.正係呢個時候,我女朋友 monica 打比我,”喂,我地分手 l

a . 同你一齊雖然歲月如歌,不過夕陽無限好,你好浮誇呀,我之前都唔知why會不知不覺愛上你g

e,我同你都係好心分手la , 係我比佢鬧到落花流水之後,個時真係心亂如麻,我只係識不斷對住電

話大叫 shall we talk?shall we talk?叫到走音都無人應.

最後我諗ton左,唉,算la,做得你裙下之臣 ,都無得回到過去ga la,就當愛一個上一課,我甘命硬,無

士ge,不過點至可以無痛失戀呢?

跟住我追住大哥架紅色跑車去到布拉格廣場,個到開住好多白玫瑰,我大叫 ‘ 明年今日,我發誓,似

後一定會好好戀愛,唔會愛得太遲,更加唔會重複犯錯!!!!!!

2007-8-8 12:38 PM 嘿嘿嘿嘿.
我數到25個呀~~

2007-8-8 01:05 PM 海闊天空
我數到29 個喎......

2007-8-8 02:32 PM 麥皮
我數到28 個

2007-8-8 04:18 PM assassin
27個...唔知岩唔岩呢?????

2007-8-8 04:23 PM 牙姿*
我數到26個呀@@"
咁其實有幾多個?

2007-8-8 04:24 PM LxiyxChan.
[color=Black]我數到23個啊`[/color]

2007-8-11 08:32 PM wongrenee
THe red words are the song name:

係[color=#f50000][/color]既一間旅館入便, 係我睇完[box=#CC3333]勁歌金曲[/box]之後,我發夢見到一個自稱阿牛既人尼同我講:’

我係[box=#CC3333]愛神[/box],我教你一招[box=#CC3333]必殺技[/box],就係[box=#CC3333]愛與誠[/box].呢招無倫[box=#CC3333]天才與白痴[/box]都識.”

係我訓醒之後,我不斷甘諗[box=#CC3333]夢中人[/box]係邊個.正係呢個時候,我女朋友 [box=#CC3333]monica[/box] 打比我,”喂,我地分手 l

a . 同你一齊雖然[box=#CC3333]歲月如歌[/box],不過[box=#CC3333]夕陽無限好[/box],你好[box=#CC3333]浮誇[/box]呀,我之前都唔知why會不知不覺愛上你g

e,我同你都係[box=#CC3333]好心分手[/box]la , 係我比佢鬧到[box=#CC3333]落花流水[/box]之後,個時真係[box=#CC3333]心亂如麻[/box],我只係識不斷對住電

話大叫 [box=#CC3333]shall we talk[/box]?shall we talk?叫到[box=#CC3333]走音[/box]都無人應.

最後我諗ton左,唉,算la,做得你[box=#CC3333]裙下之臣[/box] ,都無得回到過去ga la,就當[box=#CC3333]愛一個上一課[/box],我甘[box=#CC3333]命硬[/box],無

士ge,不過點至可以[box=#CC3333]無痛失戀[/box]呢?

跟住我追住[box=#CC3333]大哥[/box]架[box=#CC3333]紅色跑車[/box]去到[box=#CC3333]布拉格廣場[/box],個到開住好多[box=#CC3333]白玫瑰[/box],我大叫 ‘ [box=#CC3333]明年今日[/box],我發誓,似

後一定會[box=#CC3333]好好戀愛[/box],唔會[box=#CC3333]愛得太遲[/box],更加唔會[box=#CC3333]重複犯錯[/box]!!!!!!

2007-8-12 03:18 PM candykik
我數到23個咋= =

2007-8-12 04:54 PM ╭☆Wing★╮
係[b]富士山下[/b]既一間旅館入便, 係我睇完[b]勁歌金曲[/b]之後,我發夢見到一個自稱[b]阿牛[/b]
既人尼同我講:’我係[b]愛神[/b],我教你一招[b]必殺技[/b],就係[b]愛與誠[/b].呢招無倫[b]天才與白

痴[/b]都識.”

係我訓醒之後,我不斷甘諗[b]夢中人[/b]係邊個.正係呢個時候,我女朋友 [b]monica [/b]打比我,”喂,

我地[b]分手[/b] la . 同你一齊雖然[b]歲月如歌[/b],不過[b]夕陽無限好[/b],你好[b]浮誇[/b]呀,我之

前都唔知why會[b]不知不覺[/b]愛上你ge,我同你都係[b]好心分手[/b]la , 係我比佢鬧到[b]落花流

水[/b]之後,個時真係[b]心亂如麻[/b],我只係識不斷對住電話大叫 [b]shall we talk[/b]?shall we talk?

叫到[b]走音[/b]都無人應.最後我諗ton左,唉,算la,做得你[b]裙下之臣[/b] ,都無得[b]回到過去[/b]g

a la,就當[b]愛一個上一課[/b],我甘[b]命硬[/b],無士ge,不過點至可以[b]無痛失戀[/b]呢?跟住我追

住[b]大哥[/b]架紅色跑車去到[b]布拉格廣場[/b],個到開住好多[b]白玫瑰[/b],我大叫 ‘ [b]明年今日[/b],

我[b]發誓[/b],似後一定會[b]好好戀愛[/b],唔會[b]愛得太遲[/b],更加唔會[b]重複犯錯[/b]!!!!!!

淨係數到咁多咋

2007-8-12 08:45 PM 彤兒`
=v='我無甘好心機`

2007-8-12 09:58 PM kaman_melody
[align=center][u][color=Orange]唔 想 數 牙 ,,
好 暈 牙 ]]]][/color][/u][/align]

2007-8-13 12:52 PM `屎忽怡
我數到26首-v-"

2007-8-13 02:26 PM 黑白
係咪24 ar?

2007-8-13 04:53 PM ._.xd
我數到2 個喎......

2007-8-13 05:07 PM koyuki*daiki
我數到28首,
岩唔岩呀??

2007-8-13 05:15 PM
哇...邊個作嫁
好犀利ar..
我揾到25個咋==

2007-8-15 09:02 AM 小洪維尼
24!!!!!!!!!!!!!!! right

2007-8-15 01:12 PM ★iamNicole
[color=Black]係[color=Red]富士山下[/color]既一間旅館入便, 係我睇完[color=Red]勁歌金曲[/color]之後,我發夢見到一個自稱[color=Red]阿牛[/color]既人尼同我講:’
我係[color=Red]愛神[/color],我教你一招[color=Red]必殺技[/color],就係[color=Red]愛與誠[/color].呢招無倫[color=Red]天才與白痴[/color]都識.”
係我訓醒之後,我不斷甘諗[color=Red]夢中人[/color]係邊個.正係呢個時候,我女朋友[color=Red] monica [/color]打比我,”喂,我地[color=Red]分手[/color] l
a . 同你一齊雖然[color=Red]歲月如歌[/color],不過[color=Red]夕陽無限好[/color],你好[color=Red]浮誇[/color]呀,我之前都唔知why會[color=Red]不知不覺愛上你[/color]g
e,我同你都係[color=Red]好心分手[/color]la , 係我比佢鬧到[color=Red]落花流水[/color]之後,個時真係[color=Red]心亂如麻[/color],我只係識不斷對住電
話大叫 [color=Red]shall we talk[/color]?[color=Red]shall we talk[/color]?叫到走音都無人應.
最後我諗ton左,唉,算la,做得你[color=Red]裙下之臣[/color] ,都無得回到過去ga la,就當[color=Red]愛一個上一課[/color],我甘[color=Red]命硬[/color],無
士ge,不過點至可以[color=Red]無痛失戀[/color]呢?
跟住我追住[color=Red]大哥[/color]架紅色跑車去到[color=Red]布拉格廣場[/color],個到開住好多白玫瑰,我大叫 ‘ [color=Red]明年今日[/color],我發誓,以後一定會[color=Red]好好戀愛[/color],唔會[color=Red]愛得太遲[/color],更加唔會[color=Red]重複犯錯[/color]!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
古巨基 同 陳 奕 迅 D 歌 出 得 最 多 -0-''
古 巨 基 佔 左  8 首 ';;
陳 奕 迅 佔 左 7 首 -0-''
全 部 歌 合 共 29 首'' [/color]

2007-8-19 06:09 PM 小朋友kei
27呀.......

頁: [1] 2