I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 朋友就可以...係咁拖...

2007-8-13 07:06 PM 0002316
朋友就可以...係咁拖...

好唔明白點解有d"朋友"借人錢成日都唔還...
其實係我自己太好人定佢真係一個不直得交朋友的人...
我個fd7月31號叫我幫佢出住$...聽日還俾我...
但佢居然係咁拖...又話銀行户口過唔到$...
之後同我講去銀行排隊...居然咁都還唔到...
呢個世界真係好難撜到個直得信的朋友...

大家唔知有冇我同樣的事件發生過響自己度呢?!

ps.大家記得唔好太好心咁成日借$俾人...

2007-8-15 10:26 AM 彤兒`
佢以為你系佢個fd就可以咩都就甘尼`
我有時會借錢比人既都`不過系借比信得過既!

2007-8-15 04:50 PM 0002316
[quote]原帖由 [i]彤鬼`[/i] 於 2007-8-15 10:26 AM 發表
佢以為你系佢個fd就可以咩都就甘尼`
我有時會借錢比人既都`不過系借比信得過既! [/quote]

因為呢件事...我都唔會再借$俾一d唔多fd的人了...
:sXj48DF:

2007-8-17 08:16 AM Akaisha_Oki
我借左5舊水俾我朋友-,-
他話 他支出短缺
差d先還

2007-8-17 03:38 PM S!u心
[b][color=Black]我有借比fd..
但佢有還到=][/color][/b]

2007-8-17 10:24 PM 夜千雨
[color=#9a00ff]我都有借俾人,,'XDD
但信得過先借'~~[/color]

2007-8-18 11:25 AM Sz-`
[u][color=Black]我都借左比人啦
到宜家佢都未還啊
心痛死啦
我借左佢8百蚊加大拿拿[/color][/u]

2007-8-18 12:47 PM YiNG`YInG`
咁你咪唔好借俾佢....

2007-8-18 03:58 PM 不成人
我都有個同學係咁的
佢好x喔
平時同人地勁fd 其實係為左同人借錢
雖然唔係話借好多
不過都係借左收唔返= =
但我d fd都係借
因為佢地好fd 又唔係借好多 一個人借幾十蚊 問好多人借
佢係女仔來 成日問d男仔借
佢都唔知醜的

[[i] 本帖最後由 CY.雨=]]` 於 2007-8-18 06:05 PM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: 朋友就可以...係咁拖...