I-See 論壇 » 你賣我買* » [徵收] 棒棒堂*

2007-8-14 08:04 PM xiaotung=]
[徵收] 棒棒堂*

[color=#005bff][align=center][b]收棒棒堂既野..
你有既話留張相黎睇下..
最好1OO蚊以下..
最好有簽名的xD
有簽名的1OO以上冇所謂..但要合理
唔太會收[color=red]非官方[/color]物品=]=][/b][/align][/color]

[[i] 本帖最後由 koey! 於 2007-10-15 03:01 PM 編輯 [/i]]

2007-8-15 01:31 AM xiaotung=]
[color=#ad00ff][align=center][b]有人有第一張EP嗎??{小煜封面的}[/b][/align][/color]

2007-8-15 08:32 AM Gloria
我有呀,,小煜封面的第一張專輯..
有簽名,,絕板..有預購禮
本身我都唔想放的,,不過睇下你出幾多錢啦,,
如果$岩的話就好,,唔岩就算了,,

2007-8-15 07:03 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]Gloria[/i] 於 2007-8-15 08:32 發表
我有呀,,小煜封面的第一張專輯..
有簽名,,絕板..有預購禮
本身我都唔想放的,,不過睇下你出幾多錢啦,,
如果$岩的話就好,,唔岩就算了,, [/quote]

[color=#007fff][align=center][b]15O 0k嗎??
你大概想幾多..你講下xD[/b][/align][/color]

2007-8-15 08:21 PM Gloria
[quote]原帖由 [i]koey![/i] 於 2007-8-15 07:03 PM 發表

15O 0k嗎??
你大概想幾多..你講下xD [/quote]

算了算了,,還是不買了,,
我買的時候都要250了,,
何況現在已經絕板了,,

2007-8-15 11:48 PM 載8
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
另外
如果大家有咩明星想搵但E到冇GE
都可以ADD我
msn:jj881238@hotmail.com

yahooo:jj881238@yahoo.com

2007-8-16 08:22 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]Gloria[/i] 於 2007-8-15 20:21 發表

算了算了,,還是不買了,,
我買的時候都要250了,,
何況現在已經絕板了,, [/quote]

[color=#009aff][b]唔怪你xD
因為真的算是珍藏..再說是簽名的耶xD[/b][/color]

2007-9-9 09:16 PM ^[[:膠:]]^
我有一個最新一期既塋光yes  card
捧捧堂既pm我
如果要唔好係依一道講價

2007-9-9 11:01 PM lllliiinnng`;]
$7@2

岩pm ;]

2007-10-15 02:58 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]^[[:膠:]]^[/i] 於 2007-9-9 21:16 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我有一個最新一期既塋光yes  card
捧捧堂既pm我
如果要唔好係依一道講價 [/quote]

[b][color=sandybrown]YES卡唔要了,,THZ[/color][/b]

2007-10-15 02:59 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]豬丸`;][/i] 於 2007-9-9 23:01 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
$7@2

岩pm ;] [/quote]

[b][color=deepskyblue]相唔要,,謝謝=]=][/color][/b]

頁: [1]
查看完整版本: [徵收] 棒棒堂*