I-See 論壇 » 你賣我買* » 徵袋[番學袋]

2007-8-17 10:07 AM Hiu_-細曉
徵袋[番學袋]

[align=center][u][color=Black]個袋我用番學的..我套校服係藍色
最好襯到我套校服的
可以的話post左幅相我睇左先諗買唔買
如果我買會add你
所以請留低msn..同埋袋既價錢
唔該[/color][/u][/align]

2007-8-17 11:30 AM Hiu_-細曉
[align=center][u][color=Black]有冇人理我牙!!!
唔該牙..我急要架[/color][/u][/align]

2007-8-17 02:41 PM katy..
有返學袋..岩既PM =)
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-8-17 03:42 PM 依琳

2007-8-17 10:12 PM ???
100%new 牛仔布手抽/側咩袋(價錢牌都未拆)

---100%new
---放得A4size
---$55

價高者得
岩就pm

[[i] 本帖最後由 ??? 於 2007-8-17 10:15 PM 編輯 [/i]]

2007-8-18 12:06 PM RAIn屎

岩ga add我or pm我 na``
[email]wingyui1@hotmail.com[/email]

2007-8-18 04:54 PM 123ting
laosmiddle 豹紋 多用袋 95%新
好大...$150

laosmiddle pink噩魚皮 斜咩 99%新
a4,f4 size 都放到..$150

有相可pm...msn傾..

2007-8-18 04:57 PM ???
100%new 牛仔布手抽/側咩袋(價錢牌都未拆)

---100%new
---放得A4size
---$60

價高者得
岩就pm

2007-8-18 05:25 PM bibi8706
XO袋        90% New   100% Real   購自sogo
個袋入面係點點圖案,好靚嫁,可放A4 size
原價:$99.9   現售:$70

2007-8-18 05:27 PM man.
你睇睇依個岩吾岩`
岩就PM我啦=]
95%新`$150. 或者可以再低點`

2007-8-19 10:30 AM 鼠;
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結 SIZE請切換完整版來瀏覽圖片和連結
物品名稱: 米白色斜咩大袋   [b][color=Blue](NEW)[/color][/b]
物品價錢: $65  (可議)
新舊程度: 用過幾次
詳細描述: 比A4 SIZE大,,係米白色,,影得唔好,,好令GA

岩ge pm我牙

2007-8-19 11:22 AM 牙嬌
啱geh pm我<3

2007-8-19 11:44 AM yennisB

2007-8-19 02:57 PM Hiu_-細曉
[align=center][u][color=Black]唔該晒大家
我都ADD左D賣家架啦
唔該晒[/color][/u][/align]

2007-8-19 03:30 PM 林曦.
:s9E43yV:OKOK

2007-8-19 03:48 PM 小ying`.
我有幾個..*
岩既pM..//*=)

CRAZY ROOM 果 個 買 番 黎 都 100 幾 嫁 @@"
依 家 買 就 9 0 ..   可 以 再 平 D 嫁 ^^

2007-8-21 03:55 PM 粉色系列
我用黎返學
絕對可以放好多野

2007-8-22 02:56 AM 小LiNg
[size=3][font=Tahoma][color=Red]
La0smiddle黑白三用袋`平放;$140!(包掛號)` pm .x]`[/color][/font][/size]

頁: [1]
查看完整版本: 徵袋[番學袋]